Starbaits

Grid View:
Quickview

Bivie Station Starbaits

(0)
299.00лв.

Биви станция Starbaits, лека и здрава, проектирана с 4 регулируеми крака позволяващи използването на всякакви терени. Комплекта включва отделяща се маса също с регулируеми крачета, джобове за чанта за олово,за хладилна чанта,за чанта с прибори и други. Практичен и лек продукт. Производител Starbaits. ..

Quickview

Body warmer - елек от SB

(0)
0.00лв.

Елегантен елек от фирмата Starbaits. Добро допълнение за студените вечери по време на риболов...

Quickview

CAM LINE CAMOUFLAGED METAL BOX !

(0)
0.00лв.

Влакното CAM Line има високо технологично покритие, което го прави подходящо за замятане на големи дистанции. Цветът му го прави незабележимо във водата. Производител Star baits След като си купите CAM line  metal box  на Starbaits, моля, прочетете тези, избрани съвети, за да ви помогнем да получите най-доброто от вашата линия. Вашето C.A.M. влакно..

Quickview

DynaBraid Star Baits

(0)
0.00лв.

Шаранджийски брейд от най-висок клас.  100% Динема Кафява на цвят Голяма устойчивост при триене Идеална при големи дистанции Метраж: 250m..

Quickview

EXPERT RUN RINGS

(0)
6.90лв.

20бр. в блистер...

Quickview

Layerz Kelp and Spirulina Stick mix

(0)
17.20лв.

Layerz Method and Stick mix микс Kelp and Spirulina Stick mix..

Quickview

Layerz Kelp and Spirulina дип за топчета

(0)
0.00лв.

100% НАТУРАЛНИ СЪСТАВКИ !!!..

Quickview

Layerz Kelp and Spirulina протеинови топчета

(0)
0.00лв.

Протеинови топчета Layerz - 100% НАТУРАЛНИ СЪСТАВКИ !!! Казано по-просто, а Layerz са протеинови топчета със силно хранителни съставки, както подсказва самото име. Съставките са  червейче или водорасли и спирулина, създаващи  външно покритие, направено директно от една и съща основна съставка, която ще се разпадне в продължение на няколко м..

Quickview

Layerz Kelp and Spirulina топчета за стръв

(0)
0.00лв.

Layerz Coated Hookbaits Totally  топчета за стръв - 100% НАТУРАЛНИ СЪСТАВКИ !!! Изборът на топчетата за стръв може да бъде екстремно лично предпочитание за всеки риболовец. Заради това Layerz  са увеличили обхвата от продукти, създавайки серия от топчета за стръв, за да могат да отговорят на различните  нужди на риболовците. Всяка опаковка от..

Quickview
Quickview

Layerz Totally Bloodworm протеинови топчета

(0)
0.00лв.

Layerz-протеинови топчета - 100% НАТУРАЛНИ СЪСТАВКИ !!! Казано по-просто, а Layerz са протеинови топчета със силно хранителни съставки, както подсказва самото име. Съставките са  червейче или водорасли и спирулина, създаващи  външно покритие, направено директно от една и съща основна съставка, която ще се разпадне в продължение на няколко м..

Quickview

Layerz Totally Bloodworm топчета за стръв

(0)
0.00лв.

Layerz Coated Hookbaits Totally  топчета за стръв  - 100% НАТУРАЛНИ СЪСТАВКИ !!! Изборът на топчетата за стръв може да бъде екстремно лично предпочитание за всеки риболовец. Заради това Layerz  са увеличили обхвата от продукти, създавайки серия от топчета за стръв, за да могат да отговорят на различните  нужди на риболовците. Всяка опаковка о..

Quickview

Lead Core Starbaits X-Core Camou Brown 25м

(0)
0.00лв.

Предлага се в разфасовка от 25 метра, с две различни издръжливости - 35lbs и 45lbs, като подарък в комплета е включена и игла за изработване на монтажи.Цвят - "Camo Brown" - кафяв..

Quickview

Lead Core Starbaits X-Core Gravel 25м

(0)
0.00лв.

Предлага се в разфасовка от 25 метра, с две различни издръжливости - 35lbs и 45lbs, като подарък в комплета е включена и игла за изработване на монтажи. Цвят - "Gravel Comouflage" (пясъчен )..

Quickview

Lead Core Starbaits X-Core Gravel 5м

(0)
0.00лв.

Lead core X Core Gravel – нишка за монтаж с оловна сърцевина, много мека, която не се усеща от шараните. Предлага се на ролки по 5м...

Показва 1 до 15 от 386 (26 страници)