Owner

Grid View:
Quickview
Quickview

Асист куки за Meba Jig Owner Cultiva

(0)
0.00лв.

Асист куки за Meba Jig*Предлагат се в 2 размера - S (№6) и М(№4)*Разфасовка от 5 бр.Производител: Owner, Japan..

Quickview

Бандажен конец Owner TT 21

(0)
14.90лв.

Бандажен конец OWNER TT 21 за изработване на джиг монтажи.МОДЕЛ: 56021001Дължина50 мИздръжливост5.36 кгПроизводител: Owner, Japan..

Quickview

Вирбел Owner Inter Lock W Crane Swivel 52458

(0)
0.00лв.

Висококачествени двойни вирбели с бърза връзка на фирмата Owner изработени  изцяло от неръждаема стомана, много силни и здрави. Като се има в предвид, предпазливостта и колко е трудно да се лови риба са направени в  "матово черно" за да не създават отблясъци и да плашат рибата. С избора на вирбели от фирмата Owner вие си гарантирате сигурност при р..

Quickview

Вирбел Owner King Swivel 52445

(0)
0.00лв.

Вирбелите на Owner са доказали своето качество като надеждни и сигурни. При борбата с големи риби трябва да може да се разчита на вирбелите затова ние ви предлагаме вирбели за сом от Owner. Подходящи за изработването на надежни монтажи за шаран и сом. Производител: Owner, made in Japan..

Quickview

Вирбел Owner Strong Snap 52808

(0)
0.00лв.

Made in Japan!..

Quickview

Вирбел Owner W Crane Swivel 52457

(0)
0.00лв.

Висококачествени двойни вирбели, на фирмата Owner изработени  изцяло от неръждаема стомана, много силни и здрави. Като се има предвид, предпазливостта и колко е трудно да се лови риба са направени в  "матово черно" за да не създават отблясъци и да плашат рибата. С избора на вирбели от фирмата Owner вие си гарантирате сигурност при риболова дори при..

Quickview

Вирбел с лагер Owner P-17

(0)
8.40лв.

Вирбелите на Owner са доказали своето качество като надеждни и сигурни. При борбата с големи риби трябва да може да се разчита на вирбелите затова ние ви предлагаме ролкови вирбели с две халки от Owner. Подходящи за изработването на надеждни монтажи за шаран и сом. Производител: OWNER, made in JapanМОДЕЛ: 52817004Бр. в пакет2 брИздръжливост52 кгЛаг..

Quickview

Вирбели Owner Sinker Hook W Crane Swivel

(0)
0.00лв.

Висококачествени двойни вирбели със бърза връзка, на фирмата Owner изработени  изцяло от неръждаема стомана, много силни и здрави. Като се има в предвид, предпазливоста и колко е трудно да се лови риба са направени в  "матово черно" за да не създават отблясъци и да плашат рибата. С избора на вирбели от фирмата Owner вие си гарантирате сигурност при..

Quickview

Вирбели Owner TSS-51

(0)
19.70лв.

Вирбелите на Owner са доказали своето качество като надеждни и сигурни. При борбата с големи риби трябва да може да се разчита на вирбелите затова ние ви предлагаме Ролкови вирбели с две халки от Owner. Подходящи за изработването на надежни монтажи за шаран и сом. Производител: Owner, made in JapanМОДЕЛ: 52751004Бр. в пакет2 брИздръжливост118 кгЛаг..

Quickview

Влакно Owner Broad 100 и 300 метра

(0)
0.00лв.

Уникално качествено японско влакно. Подходящо за риболов на много видове риби. Светлозелен цвят. Разфасовки на  100 и 300 метра!..

Quickview

Влакно Owner Broad Blue Eye

(0)
0.00лв.

Ново влакно OWNER от серията "BROAD" - доказала своето качество!..

Quickview

Влакно Owner Broad Carp

(0)
0.00лв.

Супер здраво шаранджийско влакно. Нашата препоръка е да използвате качествени влакна като Owner. Влакната от фирмата Owner добре лягат на дъното и от тях се правят здрави възли. Наистина тънкото влакно значи повече кълване, но не бива да се стига до компромиси. Произведено в Япония. Тъмно кафяво на цвят. Изключително издръжливо на възел.  ..

Quickview

Влакно Owner Broad SIlver Eye

(0)
0.00лв.

Новият продукт на Owner от серията Broad - Silver Eye. Произведен от същия материал като досегашната Broad серия с невидим във водата сребрист цвят,третирано с флуорин,което намалява видимостта му под повърхността. 100 % произведено в Япония...

Quickview

Влакно Owner Broad за повод

(0)
0.00лв.

Японско монофилно влакно с реални показатели, отлична здравина,контролирана разтегливост. *Предлага се на ролки с дължина 25м...

Показва 1 до 15 от 228 (16 страници)