Korda

Grid View:
Quickview
Quickview

KORDA Buffer bead

(0)
9.70лв.

Buffer bead от Korda- буферни топчета специално проектирани за множество приложения. Тяхната уникална форма помага за предотвратяване на заклинването на вирбелите. Идеални за използване с маркери или всеки набор, който изисква буфер топчета. 15 броя в пакет Производител Korda..

Quickview

KORDA CHOD-IT STIFF RIG TOOL

(0)
0.00лв.

Многофункционален MULTI TOOL от KORDA. Подходящ за разплитане, оразмеряване, затягане и други операции при изготвяне на шаранджийски монтажи...

Quickview
Quickview
Quickview

Korda helicopter bead

(0)
8.80лв.

Helicopter bead топчета от Korda със специално предназначение да се използват при монтаж тип хеликоптер. Те са проектирани така че,да може лесно можете да прокарате монтажа с помощта на игла.                                                                                                           20 бр в пакет.Цвят:Weddy green/зелен/..

Quickview

KORDA IQ2 FLUOROCARBON

(0)
0.00лв.

Производител Korda..

Quickview

KORDA Kable leadcore

(0)
0.00лв.

Ако търсите перфектния лидкор, току що го намерихте KABLE Leadcore. Екипът проектирал KABLE Leadcore начело с Adam Penning решили да произведе уникален повод с камуфлажна уплетка, който да се слее с дъното. Материалът за лидкора е проектиран така че, да се използва над песъчливи и чакълести участъци по водоемите. Снажда се изключително добре, образ..

Quickview

Korda Lead Clips Action Pack

(0)
17.60лв.

Комплект за Safety монтаж Korda Lead Clips Action Pack.В комплекта са включени 5бр.вирбели,5бр.конуси,5бр.клипс и силиконов шлаух.Цвят:Weed /зелен/..

Quickview

Korda Leadcore Chod Safety System

(0)
14.70лв.

Leadcore Chod Safety System е без съмнение,най-големият напредък в хеликоптер монтажите,правен някога.Това е система създадена специално за Chod Rig и Helicopter монтажи.Специалният дизайн на отделните елементи решава проблемите с изтласкването на монтажа със закачена риба към повърхността,проблеми на които много риболовци,използващи такива монтажи..

Quickview

KORDA Maggot klip

(0)
0.00лв.

Клипс за закачане на червейчета и друга стръв. 10 броя в опаковка. M, Производител Korda..

Quickview

KORDA N-TRAP SOFT

(0)
0.00лв.

Полученият продукт, N-TRAP SOFT, е кулминацията на две години и половина от разработване и изпитване. Така че, защо N-TRAP SOFT е най-добрия повод с покритие на пазара? Е, той се характеризира като много здрав, с матово покритие което лесно може да свалите, изключително гъвкав. Вътрешността на повода е с много по-добър цвят в сравнение с другите по..

Quickview

Korda Rubber Bead 4 mm

(0)
6.40лв.

RUBBER BEAD са малки топчета с диаметър 4 мм и дупка, изработени са от мека гума. Дупката по средата е под формата на конус, така в двата края тя не е еднаква. Това спомага за лесно прокарване на иглата от по- дебелия отвор. Това спомага изключително много монтажите да преминават лесно през отвора. Предлагат се в пакет по 25 бр. Тяхното приложение ..

Quickview

Korda Run rig rubbers

(0)
8.80лв.

Korda Run Rig Rubbers специални гумени опашки. Korda Run Rig Rubbers е проектиран да се избегнат нежеланите оплитания по време на замятане и да сте сигурни че стръвта е презентирана правилно. При замятане се получава 30-градусов ъгъл между оснавната линия и отклонението с тежеста. По този начин се постигат и допълнителни метри когато замятате на да..

Quickview

Korda Running Rig

(0)
10.40лв.

Korda Run Rig се състой от гумени опашки, специална гумена тръбичка, бърза връзка и вирбел с голяма халка. Korda Run Rig е проектиран да се ибегнат нежеланите оплитания по време на замятане и да сте сигурни че стръвта е презентирана правилно. При замятане се получава 30-градусов ъгъл между оснавната линия и отклонението с тежеста. По този начин се ..

Показва 1 до 15 от 112 (8 страници)