Illex

Grid View:
Quickview

Illex Rod Holder

(0)
22.10лв.

..

Quickview

Ароматизиращ спрей ILLEX NITRO BOOSTER

(0)
0.00лв.

Понякога в определени дни (и по-често, отколкото някой може да желае), рибата не иска да кълве. И ние трябва да направим нещо за да я накараме да обърне внимание на нашата примамка. Тогава на помощ идва, Nitro Booster на Illex. Когато напръскате вашата примамка със ароматизиран спрей на  Nitro Booster рибата ще реагира със сигурност. Nitro Booster ..

Quickview
Quickview
Quickview
Quickview

Воблери Illex Chubby Minnow 35

(0)
0.00лв.

Chubby Minnow има задачата да спечели доверието и симпатиите на почитателите на ултра лайт спининга. Формата на тялото му, в което има монтирана волфрамова сачма, прави играта му характерно колеблива и много примамлива за хищници от всякакви размери. В тялото си Chubby Minnow има монтирана магнитна пластина, която в неподвижно състояние държи сачма..

Quickview
Quickview
Quickview
Quickview
Quickview
Quickview

Воблери Illex Flat Fly 50

(0)
0.00лв.

Flat Fly се отличават с тънкия си профил и колеблива игра. Подходящи са за случаите, когато е необходим различен подход към рибата.С свойте действия, трептения, начин на предвижване  "подвижен" Flat Fry ще се окаже страхотен в трудни условия за риболов.  Когата при търсенето се изисква подход и по- голяма дискретност. Пройзводител Illex Характерист..

Quickview

Воблери Illex Jackall Chubby 38 Floating

(0)
0.00лв.

Воблери Illex Jackall Chubby 38FloatingС толкова много различни условия за риболов, всеки трябва да бъде адаптивен за да остане ефикасен. Illex предоставя възможността, като Ви предлага висококачествени примамки с иновативна концепция и лесни за употреба. Chubby е воблер предназначен основно за пъстърва, като притежава всички основни характеристики..

Quickview
Quickview
Показва 1 до 15 от 68 (5 страници)