Guru

Grid View:
Quickview

Връзки за очила Guru Lanyards

(0)
10.50лв.

Връзки за очила Guru Lanyards..

Quickview

Глава за кеп Guru Competition 500 Landing Net

(0)
35.70лв.

Глава за кеп Guru Competition 500 Landing Net.• Надеждна и много лека конструкция комбинирана със също толкова здрава 2мм мрежа.• Размер: 50см x 40см x 35см...

Quickview

Игла и стопери Guru Speed Needle and Speed Stops

(0)
8.00лв.

Игла и стопери за стръв от Guru - Speed Needle and Speed Stops- Неръждаема и прецизна иглаПодходяща за:-пелети-червеи-царевица-топчетаБрой стопери36 бр.Производител: Guru, UK..

Quickview

Класьор Guru Rig Case 35cm

(0)
35.90лв.

Класьор Guru Rig Case 35cm.- Класьорът разполага с магнитна заключваща се система и водоустойчиво запечатване.- Двустранен компактен дизайн, който може да съхранява над 150 повода.- Съвместим с поводи от 6,8,10 и 12 инча.Производител, Guru..

Quickview

Класьор за монтажи Guru Rig Box

(0)
31.40лв.

Класьор за монтажи Guru Rig Box.- Капацитет около 200 монтажа- 10 бр шпули от EVA материал и 20 бр Guru ограничители.- Тази универсална система може да бъде използвана за всякакви видове монтажи и поводи.Производител Guru, UK..

Quickview

Клещи за пелети Guru Pellet Pliers

(0)
12.90лв.

Едно страхотно пособие, което улеснява поставянето на пелета за стръв посредством разпъването на подходящ силиконов пръстен. С негова помощ тя се позиционира успоредно на стеблото на куката без да прикрива върха и. Проектирани са да покриват почти цялата гама от пръстени за прикрепяне на риболовна стръв - изкуствена или жива...

Quickview
Quickview

Конуси Guru Pellet Cone

(0)
9.40лв.

Pellet Cones е приспособление с което пелетите се поставят в конуси и се получава единна конусовидна форма , начин по който целия процес е възможно най-лесен.В една опаковка има 3 размера конуси + игла.За да се получи перфектна конусовидна форма от пелети, то те трябва предварително да се накиснат в малко вода.Препоръчителния размер на пелетите е о..

Quickview

Кофа за захранка Guru Bucket + капак

(0)
22.50лв.

Кофа за захранка Guru Bucket + капак- Произведена от здрава и масивна пластмаса- Капацитет: 18 L- Идеална за миксиране на големи количества захранка- Здрава дръжка- Капакът разполага с хватки за по-лесно отварянеПроизводител: Guru, UK..

Quickview

Куки Guru Feeder Special

(0)
0.00лв.

Куки на английската марка Guru, които са със специално разработена форма за риболов на фидер...

Quickview

Куки Guru MWGB

(0)
0.00лв.

Куки Guru MWGB. Бр.в пакет10бр...

Quickview

Кутии Guru Fusion

(0)
0.00лв.

Кутии Guru Fusion 110 и 150-Компактни и устойчиви, изработени от висококачествен материал-Водоустойчиви-Подходящи за фидер хранилки и други дребни консумативиFusion 110117 х 190 х 58мм, Тегло - 130грFusion 150121 х 225 х 58мм, Тегло - 145грПроизводител: Guru, UK..

Quickview

Кутия за стръв Guru Bait Box

(0)
0.00лв.

Кутии за стръв на Guru. Произведени са от изключително качествени материали в три различни големини. Подходящи са съхранение на стръв или накисване на пелети. ..

Quickview

Мъниста с Бързи връзки Guru Speed Bead

(0)
7.40лв.

Guru Speed Bead са комплект от меки мъниста и скрити в тях вирбели тип бърза връзка. Изключително лесни за ползване и доста ефикасни за постигане на по-бърз и резултатен риболов. С помоща на бързата връзка може да сменяте различните монтажи или "изморените" поводи с едно мигване на окото. Размерът им е съобразен с нуждите на фидер риболова. При про..

Quickview

Ножица Guru GRS Serrated Scissors

(0)
13.90лв.

Ножица Guru GRS Serrated Scissors--Висококачествени неръждаеми назъбени стоманени остриета...

Показва 1 до 15 от 25 (2 страници)