GT Bio

Grid View:
Quickview

Блесна Fish scale spiin II GT Bio

(0)
0.00лв.

Отличителен белег на тази примамка е бавното й потъване съчетано с плавни странични отклонения. При вертикално повдигане има плавни лъкатушещи движения, а при пропадането имитира ранена рибка падаща към дъното. Когато обирате влакното бавно и постоянно, играта на клатушката имитира естественото движение на рибата при плуване...

Quickview
Quickview
Quickview
Quickview
Quickview
Quickview
Quickview
Quickview
Quickview
Quickview

Блесна Hyperbola II GT Bio

(0)
0.00лв.

 С GT-Bio се завръща една стара форма на стръв. Както преди, така и сега блесната е изключително подходяща за риболов на хищници.Тази форма на стръв обаче е изпаднала почти в забрава в много региони. С новите примамки на GT-Bio тези добри стари железца преживяват един ренесанс. Голяма част от стръвта на GT-Bio възниква по модерен начин. В сравнение..

Quickview

Блесна Japanese Clogs II GT Bio

(0)
0.00лв.

Блесните на  GT Bio Japanese Clogs II са тип клатушка. GT Bio предизвикват  революция с новата си серия блесни Japanese Clogs. Благодарение на своя дизайн блесните реагират дори и на най - малките промени в силата на течението  и играе като жива стръв. Компактния дизайн с формата на листо са гаранция за развъртане на блесната и при съвсем бавно вод..

Quickview

Блесна Leech GT Bio

(0)
0.00лв.

Погледнете внимателно в дизайна на блесната Leech от GT-Bio и ще видите детайли които оставят доста назад конкуренцията. Само с един двойно вдлъбнат улей има повишена люлка и власт във водата. Включването на централната гравитация на блесната и широкия ъгъл на повърхността карат блесната да заиграе като жива. Добавете вдлъбнатите цветни точки и веч..

Quickview

Блесна Pineapple I GT Bio

(0)
0.00лв.

Завъртане и светлина са два от най- решаващите фактори в дизайна на една изкуствена примамка. Pineapple I от GT-Bio е постигнала това с коригиран център на тежестта и уникални 3D изпъкнали двойни бразди по повърхността наподобяващи тези на ананаса. Голямото увеличение на площта означава повече отразена светлината, като така площта се  увеличава с н..

Quickview
Показва 1 до 15 от 30 (2 страници)