Focus

Grid View:
Quickview

Black Carp

(0)
0.00лв.

Black carp е монофилно влакно от ново поколение, предназначено за риболов на дъно. Както за шарани, така и за други едри риби. Разработено от експерти по риболов на шаран и реализирано от висококвалифициран инженерен екип. Влакното е черно на цвят, което помага на влакното да да бъде незабележимо за рибата, а да се вижда над водата от риболовеца. П..

Quickview

Carp Perfect

(0)
0.00лв.

Carp Perfect e оптимално шаранско влакно, разработено и реализирано в резултат на продължителните усилия на екип от италиански и японски инженери. След допълнително усъвършенстване в хода на голям брой полеви изпитания, Carp Perfect днес стана едно от най-добрите влакна, покриващо нашите високи изисквания на 100%. Carp Perfect притежава изключителн..

Quickview

Catfish

(0)
48.90лв.

Тъмно зелено плетено влакно специално разработено за риболов на сом и други едри риби. Отличава се с висока издържливост и кръгло сечение. *Предлага се на 100м. *Размер 0.52мм. *Издържливост на опън 72.50кг. ..

Quickview

Catfish "Strong"

(0)
0.00лв.

Catfish "Strong" плетена динема от Focus, разработена специално за риболов на сом. Невероятна издръжливост до 40 килограма. Предлага се на ролки от по 100 метра. Цената е без конкуренция пред останалите марки...

Quickview
Quickview

Catfish "Vertical One"

(0)
0.00лв.

Многоцветно плетено влакно предназначено предимно за риболов от лодка на сом и други едри риби. Отличава се с висока издържливост на опън и възел, както и със специфичната си цветна маркировка на всеки метър спомагаща за определянето на дълбочината на подаване на примамката. *Предлага се на 100м. *Размер 0.48мм. *Издържливост на опън 47.20..

Quickview

Chameleon Carp

(0)
0.00лв.

Влакното Chameleon Carp е най-новото модерно влакно за риболов на шаран и други едри риби, разработено от експерти по риболов на шаран и реализирано от висококвалифициран инженерен екип. Изцяло нова характеристика на Chameleon Carp е неговата многоцветна окраска, която помага на влакното да се слее с дъното и да бъде незабележимо за рибата. Притежа..

Quickview

Crystal Sea

(0)
0.00лв.

Crystal Sea предлага отличен баланс на основните качества, необходими за любителски риболов: * Висока издръжливост на опън * Отлична здравина на възел * Изключителна устойчивост на триене * Голяма трайност Подходящо е за всички видове морски и сладководен риболов. Кристално прозрачно и практически невидимо във водата, което го прави изключително п..

Quickview

Energy

(0)
0.00лв.

Energy е забележително със своята повишена мекота, която позволява по-добро представяне във всички риболовни ситуации и дори по-малко оплитане на влакното при засечки. Благодарение на своето флуорокарбоново покритие Energy притежава невероятна копринено гладка повърхност за изключителна способност на изхвърляне и за запазване на по-голяма част от з..

Quickview

FOCUS "CARP ADRENALIN"

(0)
0.00лв.

Carp Adrenalin притежава изключителна способност за изхвърляне, висока устойчивост на триене, анти-рефлексно покритие, голяма издръжливост на опън и възел и противо-усукваща система. Подходящо е за риболов на дъно. Carp Adrenalin е монофилно влакно от най-ново поколение, което може да се пребори с всеки шаран, независимо от големината му. *Предлага..

Quickview

Green Eye

(0)
0.00лв.

Влакното Green Eye е определено най-добрия избор дори за най-взискателните рибари. То е една от последните разработки в тази област и един от най-високо технологичните продукти на пазара. Благодарение на модерния производствен процес и скъпия суров материал, влакното Green Eye притежава максимална здравина без това да влияе на другите важни характе..

Quickview

Magic New

(0)
0.00лв.

Magic New е ново влакно, което е логическото развитие на добре познатото ни влакно Magic. Magic New е едно от последните достижения в производството на високо технологични монофилни влакна и е едно от най-качествените влакна с флуорокарбоново покритие. Удивителното в това влакно е, че независимо от неговата изключителна здравина на възел, то има мн..

Quickview

Match Fishing

(0)
0.00лв.

Match Fishing е разработено от екип италиански и японски инженери, които успяха да разработят почти невидимо влакно, благодарение на неговото анти-рефлексно покритие, което е и с максимална еластичност. Посреща точните изисквания на професионалните състезатели на 100%. * 100% защита от UV лъчи * Анти-рефлексно покритие * Висока устойчивост на три..

Quickview

MAX Line

(0)
0.00лв.

MAX Line е ново влакно, което е много добре подбрано - меко и еластично, предназначено предимно за поводи. Абсолютно прозрачно. Мекотата му придава много голяма издръжливост при използването му като повод. * Предлага се на 30m...

Quickview

Pike Double Force

(0)
0.00лв.

Pike Double Force е тъмно-зелено на цвят влакно, разработено и реализирано след продължителните усилия на екип от италиански и японски инженери. Неговият зелен цвят го прави незабележимо в обрасли водоеми при риболов на щука или костур. Специално проектирано за риболов на сладководни хищници. Притежава 100% защита от UV лъчи, висока устойчивост на..

Показва 1 до 15 от 176 (12 страници)