E.S.P.

Grid View:
Quickview

E.S.P. Zig Bugs

(0)
0.00лв.

E.S.P. Zig Bugs ..

Quickview

Lead Core на ESP

(0)
0.00лв.

Lead Core на английската фирма за шаранджийски принадлежности E.S.P. Цвят - тъмнозелен, с черни нишки. Абразиво-устойчив и бързо потъващ(теглото на сърцевината е 35гр. на линеен метър). Издръливост - 45 lbs (20.5 kg) Дължина - 25 метра..

Quickview

LEADCORE с игла ESP

(0)
0.00лв.

Предлага се в комплект с игла за изработване на монтажи!..

Quickview

Pop-Up Corks ESP

(0)
13.90лв.

Pop up corks топчета, направени от естествен корк. Pop up corks  имат много голям тласък. За най-добри резултати и оптимална плавателност, ние препоръчваме не повече от 2 мм паста да се прикрепя към тапата. Размер 10 mm Производител E.S.P..

Quickview
Quickview

PVA мрежа + пълначка комплект PVA mesh KIT от ESP

(0)
0.00лв.

Това е един комплект състоящ се от пълнител,PVA мрежа и тъпкачка. Плетката достатъчно фина за да се използва за изработване на торбички пълни с цели или натрошени топчета, семена или много дребни шаранджийски пелети. Притежава отлична разтворимост...

Quickview

PVA Шаранджийска мрежа на ESP, универсална - размер 20-25мм.

(0)
13.70лв.

PVA мрежа, продукт на ESP. Притежава отлична разтворимост и е с перфектна изработка. Може да се използва за захранване с пелети, семена, цели или натрошени протеинови топчета, като след своето разтваряне образува концентрирано хранитело петно, благодарение на което прави шаранджийския риболов, а и не само, по ефикасен. Може да се използва от 20мм д..

Quickview

PVA Шаранджийска мрежа на ESP, универсална - размер 32мм.

(0)
14.30лв.

PVA мрежа, продукт на ESP. Притежава отлична разтворимост и е с перфектна изработка. Може да се използва за захранване с пелети, семена, цели или натрошени протеинови топчета, като след своето разтваряне образува концентрирано хранитело петно, благодарение на което прави шаранджийския риболов, а и не само, по ефикасен. Дължина 6м. Размер 32мм...

Quickview

Shock Braid

(0)
20.90лв.

Така наричаме последните няколко метра плетено или монофилно влакно които привързваме към основното влакно. Обикновено шоклидерът е поне 2 пъти колкото дължината на пръчката,примерно ако ловите с въдъци 3.90 метра,шок лидер с дължина от 10 метра е перфектен вариант. При замятане да не се къса основното влакно и най-важното е че в последните метри р..

Quickview

Spod & Marker Braid

(0)
67.10лв.

Здрава, издръжлива, с малък диаметър и ултра гладка. Идеално осигуряване на максимално разстояние и точност, плуващо за по-лесно управление на линия и извличане. Намалена видимост в зелено. Дължина на ролката 200 метра и дебелина 20 Lb. Производител E.S.P..

Quickview

Tear drop rig rings ESP

(0)
0.00лв.

Tear drop rig rings се използват за направата на комбинирани монтажи, както и за приплъзване на косъма по куката. Тези халки имат по- малък отблясък с цел да не се плаши рибата, те са изключително здрави и надеждни. Производител E.S.P..

Quickview

Влакно за ZIG RIG ESP ZIG FLOATER MONO

(0)
0.00лв.

Влакно за Zig Rig - Zig Floater Mono от ESP, устойчиво на износване и произведено така,че да осигури по-здрави и силни възли. Налично в 3 размера. ..

Quickview

Игла за монтажи с PVA торбички на ESP Extra Long

(0)
9.10лв.

Тази игла на ESP е от необходимите риболовни принадлежности при шаранджийски риболов, когато се изпозват монтажи с дълги PVA торбички или ръкави, през които се използват игли само с дълго тяло. Може да се използва също и за нанизване на няколко броя протеинови топчета на PVA лента...

Quickview

Клипсове Safety Clip Cit за шаранджийски монтажи на ESP

(0)
0.00лв.

Комплект за шаранджийски монтаж от E.S.P., състоящ се от клисове, конуси и фиксатор са вирбела или бързата връзка, който не позволява изместването им от клипса. Предлага се в два цветови нюанса, които са невидими под водата...

Quickview

Компект Adjustable LEAD CLIPS за шаранджийски монтаж ESP

(0)
11.10лв.

- E-S-P Adjustable Lead Clip Kits с този комплект може да бъде сигурни че оловото ще остане фиксирано за линията и няма да се размести. Комплекта е модифициран и може да бъдете сигурни че оловото бързо и лесно ще се освободи в буренясало или обрасло със водорасли дъно. Производител ESP..

Показва 1 до 15 от 50 (4 страници)