DUEL / Yo-Zuri

Grid View:
Quickview

Плетено влакно DUEL Hardcore X4 150m.

(0)
0.00лв.

Плетено влакно Duel Hardcore x4 PE .Въпреки, че е четиринишкова оплетка, влакното е много по-фино от много представители на пазара и е изцяло от PE материал, което го прави много здраво и много меко! Препоръчително е да го смазвате с предназначените за този материал смазки. Така значително ще удължите живота му, а кастинг дистанциите ще се увеличат..

Quickview

Плетено влакно DUEL Hardcore X8 150m.

(0)
0.00лв.

Плетено влакно Duel Hardcore x8 PE. Препоръчително е да го смазвате с предназначените за този материал смазки. Така значително ще удължите живота му, а кастинг дистанциите ще се увеличат чувствително. Тъй като е много фино, влакното предлага изключително добро усещане за примамката, а при удар контролът над рибата е безпроблемен. Предлага се на шпу..

Quickview

Плетено влакно DUEL Super X-Wire 8

(0)
0.00лв.

8 нишково плетено влакно Duel Super X-Wire x8 . Разтегливостта му на 100 метра е само 45 см. Самите кастинг дистанции с него са забележителни, особено при употреба на правилните смазки, които от своя страна удължават и живота на плетеното влакното. Моделът е силно устойчив на триене, а дължината на шарената нишка се проследява лесно във водата чрез..

Показва 1 до 3 от 3 (1 страници)