Drennan

Grid View:
Quickview
Quickview

Extra-Fine Pole

(0)
3.80лв.

Три силиконови тръбички с тънки диаметри за плувка за щека с тънък кил. За да не се изплъзне плувката по време на рибиолов ние препоръчваме използването на три шлауха върху кила Производител Drennan..

Quickview

Loaded Peacock

(0)
0.00лв.

..

Quickview

Loaded Pellet Waggler Drennan

(0)
0.00лв.

Loaded Pellet WagglerВаглери, проектирани да се използват през летните месеци, когато рибата е в по-горните слоеве на водата.Производител: Drennan, UK..

Quickview
Quickview
Quickview
Quickview

Sight Sleeves

(0)
3.80лв.

Поставени на върха на антената на плувката шлаухите подобряват нейната видимост което ще спомогне за вашия риболов. Смяната става много лесно и така ще подберете цвета на антената. Когато се постави къс шлаух на върха на антената той няма да повлияе на утежнението. Налични са три цвята с четири различни диаметъра. Производител Drennan..

Quickview

Silicone float Attachment

(0)
2.50лв.

Силиконови адаптори за плувка. За да се запази ухото на адаптора цяло, винаги внимателно сменяйте плувките. Винаги е добре да оставите малко разстояние между сачмите...

Quickview

Starter Kit Drennan In Line Metod Feeder

(0)
0.00лв.

Комплект от хранилка,преса и конектор за риболов на фидер. Дизайна на хранилката е с плоска основа и две големи ребра разположени далеч едно от друго. Това оставя място за разпределяне на захранката и поставяне. Мормите в аеродинамична форма.Това увеличава  разстоянието и подобрява точността особено при силни ветрове.Лесно освобождаване на захранка..

Quickview

Sticks set. 16

(0)
0.00лв.

Плувките са много големи имат отчетливо рамо издължени са имат много плавателност близо до върха. Благодарение на своята големина те могат да носят доста повече сачми от обикновените плувки. По този начин винаги ще можете да ловите без проблеми в дълбоките води и доста по- далеч след теченията. Плувките са предназначени за риболов на река и винаги ..

Quickview

Super Specialist Micro Braid

(0)
14.50лв.

Super Specialist Micro Braid, която е много популярна не само за риболов на шаран и амур, но и за всички други видове мирни риби. Много фина и мека. 10 метра в ролката. Производител Drennan..

Quickview

Trio Drennan

(0)
0.00лв.

..

Quickview

Wire avon - set 19

(0)
0.00лв.

..

Quickview

Адаптор за слайдер Drennan Swivel Float Attachments

(0)
3.40лв.

Адаптор за слайдер Drennan Swivel Float Attachments Производител: Drennan, UK..

Показва 1 до 15 от 143 (10 страници)