CarpFocus

Grid View:
Quickview

Flurocarbon Carp Focus

(0)
0.00лв.

Флурокарбон за повод при шаранджийските монтажи. Предлага се в два размера!..

Quickview

Lead Core монтаж 9102

(0)
6.80лв.

В отговор на нуждите на шаранджиите, Carp focus разработи и пусна на пазара готов ледкор, предназначен за употреба в екстремни ситуации от взискателни риболовци. Монтажа е снабден с клипсове за закачане на оловото и вирбели. Сърцевината на ледкора е от дебело плътно олово, външната обвивка е много гъвкава и здрава. Комплекта включва 2 броя готови м..

Quickview

New lead core Carp Focus - Camou green !

(0)
0.00лв.

Новият лидкоре на Focus е с подобрено качество на оплетката и по-добро прилягане към дъното. Маскировъчната окраска го прави невидим за рибата. Подходящ е за риболов във водоеми с тинесто и обрало дъно...

Quickview
Quickview

PVA Конец CarpFocus

(0)
4.50лв.

PVA String - 20m...

Quickview
Quickview

PVA пяна Carp Focus

(0)
9.50лв.

Цветна PVA пяна, предпазваща куките по пътя им към дъното. Сложете пяната на куката и бъдете сигурни, че тя ще стигне там, където искате без да събира растения или мръсотия. Разтваря се след секунди и освобождава куката.Разфасовка1л./ 1 кутия..

Quickview

PVA торбички CarpFocus

(0)
5.90лв.

Разтворими PVA торбички за семена, царевица и други примамки. В опаковка по 20 бр с размер 70 / 100мм..

Quickview

PVA Чорап CarpFocus 25mm

(0)
12.20лв.

PVA Чорап - 25mm. 5m...

Quickview

PVA Чорап CarpFocus 37mm

(0)
13.20лв.

PVA Чорап 37mm. 5m...

Quickview

Tulip Beads Focus

(0)
3.90лв.

"Лалета" за шаранджийски монтаж. В опаковка по 20бр...

Quickview

Белачка за повод

(0)
4.40лв.

Белачка за шаранджийски поводи, които са с покритие...

Quickview

Броли Carp Focus Carper

(0)
0.00лв.

Нов модел компактно шаранджийско броли. Бързо и лесно разпъване и събиране, 5000мм воден стълб, дъно и колчета в комплекта, калъф за пренасяне! Подходящо като размер за един човек и компактен багаж! Всички изброени в описанието неща са включени в цената на комплекта: Броли Дъно Колчета Калъф..

Quickview

Броли Carp Focus Tornado

(0)
0.00лв.

Ново леко и компактно броли от Carp Focus! Перфектен избор за краткотрайни излети с малко количество багаж и оборудване! Удобно и предпазващо в лоши метеорологични условия. Благодарение на зимното покривало се превръща моментално в едноместна двуслойна палатка. Разпъва се бързо дори и от един начинаещ риболовец, като са възможни няколко варианта на..

Quickview

Буз-бар с регулируема дължина Carp Focus - за три пръчки!

(0)
13.90лв.

Нов модел BUZZ BAR на Carp Focus за три пръчки с по-високо качество на изработка. Снабден е и с три резби за поставяне на колчета, като за всеки сигнализатор е поставена и по една "бърза връзка" за поставяне и сваляне.МОДЕЛ: 82261128Размер41 см / 67 смПроизводител: Carp Focus..

Показва 1 до 15 от 159 (11 страници)