Grid View:
Quickview

PVA Конец CarpFocus

(0)
4.50лв.

PVA String - 20m...

Quickview

PVA конец Korda Eazi-Melt Braided String

(0)
15.50лв.

PVA конец Korda Eazi-Melt Braided String- Всички PVA продукти на Korda са специално предназначени за бързо разграждане без да оставят следи, дори и в най-студените условия.Подходящ за:- Връзване на PVA торби.- Подсигуряване на косъма за куката.- Направата на стрингери.- Целогодишно използване през всичките 4 сезона.Дължина на конеца 15м.Korda, UK..

Quickview
Quickview

PVA Лента Korda Spread'Em

(0)
12.80лв.

 Spread EM - pva tapes лента за връзване на торбички или за нанизване на стръв. Тъканите на  лентата имат груба текстура, което я прави идеална за нанизване на протеинови топчета. Spread EM - pva tapes със сигурност ще задържи вашите протеинови топчета по време на замятане.  Дължина 5.00 m дебелина 3 mm     Производител Korda..

Quickview

PVA лента Korda Spread-Em Woven

(0)
12.75лв.

PVA лента Korda Spread-Em Woven Total Dissolve- Всички PVA продукти на Korda са специално предназначени за бързо разграждане без да оставят следи, дори и в най-студените условия.Подходяща за:- Връзване на PVA торби.- Подсигуряване на косъма за куката.- Направата на стрингери.- Целогодишно използване през всичките 4 сезона.Дължина на лентата 5м.Kord..

Quickview
Quickview

PVA мрежа + пълначка комплект PVA mesh KIT от ESP

(0)
0.00лв.

Това е един комплект състоящ се от пълнител,PVA мрежа и тъпкачка. Плетката достатъчно фина за да се използва за изработване на торбички пълни с цели или натрошени топчета, семена или много дребни шаранджийски пелети. Притежава отлична разтворимост...

Quickview

PVA пяна Carp Focus

(0)
9.50лв.

Цветна PVA пяна, предпазваща куките по пътя им към дъното. Сложете пяната на куката и бъдете сигурни, че тя ще стигне там, където искате без да събира растения или мръсотия. Разтваря се след секунди и освобождава куката.Разфасовка1л./ 1 кутия..

Quickview

PVA Система Korda Boilie Funnel Web PVA System

(0)
31.30лв.

Boilie Funnel Web PVA System от Korda за направата на малки пакетчета с протеинови топчета. При риболов на шаран няколко топчета разположени около самата кука дават доста добри резултати. PVA чорап който се разтваря във водата след като падне на дъното. Така сте сигурни че протеиновите топчета са около куката. Чорап – 7 метра Бутало за компресиране..

Quickview

PVA система Korda Long Chuck Funnel Web PVA System

(0)
31.30лв.

Pva system от Korda за лесно и бързо пълнене. Системата е разработена от Korda след продължителни тестове Danny Fairbrass за pva system “риболова на далечни разстояния е труден за много от вас затова решихме да създадем Longchuck Funnelweb най- тънката версия на pva системи” Funnelweb е една от най- добрите системи от pva правени някога. PVA систем..

Quickview

PVA торбички CarpFocus

(0)
5.90лв.

Разтворими PVA торбички за семена, царевица и други примамки. В опаковка по 20 бр с размер 70 / 100мм..

Quickview

PVA Торбички Korda Solidz Bag System

(0)
0.00лв.

Solidz pva торбички произведени от Korda с помощта на най-висок клас PVA материал. Торбичките Solidz са напълно разтворими във водата и имат почти неутрално PН. Разтварят се бързо във водата и са изключително здрави. От екипа на Korda е помислено за всичко и във всеки пакет e поставена малка сгъваема лопатка за лесно и бързо пълнене на pva торбички..

Quickview

PVA Чорап CarpFocus 25mm

(0)
12.20лв.

PVA Чорап - 25mm. 5m...

Quickview

PVA Чорап CarpFocus 37mm

(0)
13.20лв.

PVA Чорап 37mm. 5m...

Quickview

PVA Шаранджийска мрежа на ESP, универсална - размер 20-25мм.

(0)
13.70лв.

PVA мрежа, продукт на ESP. Притежава отлична разтворимост и е с перфектна изработка. Може да се използва за захранване с пелети, семена, цели или натрошени протеинови топчета, като след своето разтваряне образува концентрирано хранитело петно, благодарение на което прави шаранджийския риболов, а и не само, по ефикасен. Може да се използва от 20мм д..

Показва 1 до 15 от 17 (2 страници)