Grid View:
Quickview
Quickview

Буз-бар с регулируема дължина Carp Focus - за три пръчки!

(0)
13.90лв.

Нов модел BUZZ BAR на Carp Focus за три пръчки с по-високо качество на изработка. Снабден е и с три резби за поставяне на колчета, като за всеки сигнализатор е поставена и по една "бърза връзка" за поставяне и сваляне.МОДЕЛ: 82261128Размер41 см / 67 смПроизводител: Carp Focus..

Quickview

Бъз Бар Carp Focus от неръждаема стомана за 3 пръчки

(0)
44.90лв.

Материал100 % неръждаваема стоманаБрой въдициЗа 3 пръчкиВидС вградени бързи връзкиРазмер на буз барОт 35 до 51 см..

Quickview

Гребен за фидер Drennan Quiver Rest

(0)
10.50лв.

Гребен за фидер Drennan Quiver RestГребенът позволява прецизно позициониране на както в дълбоките гнезда който са седем на брой така и в шесте плоски гнезда между тях. Тези малки гнезда задържат удивително стабилно въдицата дори при силно течение. Много лесно се постига идеално визуално разположение на върха на куивера.Производител: Drennan, UK..

Quickview

Иноксово колче за сигнализатори CarpFocus

(0)
0.00лв.

Иноксово колче за сигнализатори CarpFocusКолче за монтаж на сензори, изработенo от неръждавейка.Телескопичната част е с хоризонтално скосение, което прави затягането на различни дължини безпроблемно. Предлага се в две дължини- 50 см/86.5 см и второто е 75 см/130.5 см...

Quickview

Колче за шаранджийски сигнализатори с винт Carp Focus

(0)
13.90лв.

Колче за индикатор или буз бар FOCUS! Изработено е от метал, телескопично. Състои се от две части с допълнително монтиран метален винт в долния край, благодарение на което се забива безпроблеммно дори и в твърда почва. Дължина- Цвят- тъмно-зелен...

Quickview

Колче с винт за шаранджийски сигнализатор CarpFocus

(0)
16.40лв.

Стабилно и здраво колче за шаранджийски сигнализатори, което е снабдено с винт в долния край и допълнителна ръкохватка за навиване в твърда почва. Изработено е от алуминий, с променлива дължина, което го прави подходящо за използване на терени с рязка денивелация. С него се постига висока стабилност благодарение на диаметъра на тялото - 19мм.Матери..

Quickview

Магнитен държач за пръчка Balzer Rod Buddy

(0)
11.90лв.

Магнитен държач за пръчка Balzer Rod Buddy, подходящ за фиксиране върху кола, лодка или други твърди повърхности.Разполага с двоен магнит за ограничаване на въдиците и вакуумна чашка за захващане към различните повърхности. Без лепене и пробиване. ..

Quickview

Накрайник за колче Drennan Specialist Crook Rest

(0)
10.40лв.

Накрайник за колче Drennan Specialist Crook Rest*цвят - green/ зеленЗдрав и компактен накрайник за колче, предотвратяващ изплъзването на пръчката от стойката дори и при силен страничен вятър. Изработен от мека и устойчива пластмаса с вградена стоманена резба. Подходящ за използване при риболов с фидер, мач и др.Височина71ммШирина60ммПроизводител: D..

Quickview

Прикачно за чадър CarpFocus

(0)
28.90лв.

Прикачно за чадър CarpFocusПриспособление, което ви позволява да прикрепите чадър към вашият стол.Размери24х3см...

Quickview

Рамо за фидер Sensas Feeder Tech Smooth Rest L

(0)
37.50лв.

Рамо за фидер Sensas Feeder Tech Smooth Rest LДължина42 см...

Quickview

Род Под Starbaits Barooda Rod Pod 3 Rods

(0)
219.00лв.

Род Под Starbaits Barooda Rod Pod 3 Rods - за 3 пръчки.- в черен цвят.- разполага с калъф за улеснено транспортиране и предпазване от надрасквания.• Размери: 110 x 20см.• Предна височина: 25см. • Задна височина: 21см. • Широчина на бъз бара: - Отпред: 47см. - Отзад: 42см.• Дължина на краката: - Отпред: 31см. - Отзад: 25см. ..

Quickview

Стойка за въдици Carp Focus Black Pod 3 Rods

(0)
98.80лв.

Стойка за въдици Carp Focus Black Pod 3 RodsЛека и компактна стойка за въдици изработена от алуминий. Разполага с 4 регулиращи се крака за фиксиране върху неравен терен и 2 броя тройни бъз барове. Доставя се в калъф подходящ за съхранение и транспорт.Капацитетдо 3 бр. пръчкиДължина на краката максимум75 см.Дължина на краката минимум50 см.Дължина на..

Quickview

Стойка за директен телескоп "FOCUS"

(0)
0.00лв.

Фирма Фокус ви представя стойка за директен телескоп. Стойката е телескопична и се разтяга от 55 до 90 сантиметра във височина. Имате възможност да регулирате и наклона на поставяне на телескопа или обикновена въдица...

Quickview
Показва 1 до 15 от 31 (3 страници)