Grid View:
Quickview

Допълнителни тежести Korda Spare Weights 8gr

(0)
17.60лв.

Допълнителни тежести за индикатори - Korda Spare Weights 8grРазфасовка3 бр.Тегло8 гр.Производител: Korda, UK..

Quickview

Индикатор Extra Carp Bite Indicator 4509

(0)
1.50лв.

Индикатор Extra Carp Bite Indicator 4509-Индикатор за кълване, който може лесно да се прикрепи към основната линия.-Разполага с гнездо за светеща ампула за да може да се използва през нощта.*2 броя в пакетПроизводител: Extra Carp..

Quickview

Колче с винт за шаранджийски сигнализатор CarpFocus

(0)
16.40лв.

Стабилно и здраво колче за шаранджийски сигнализатори, което е снабдено с винт в долния край и допълнителна ръкохватка за навиване в твърда почва. Изработено е от алуминий, с променлива дължина, което го прави подходящо за използване на терени с рязка денивелация. С него се постига висока стабилност благодарение на диаметъра на тялото - 19мм.Матери..

Quickview

Мини сензор Balzer SensoTec

(0)
13.40лв.

Мини сензор Balzer SensoTec.- Подходящ за почти всички видове пръчки.- Разполага със светлинна и звукова индикация.- Водоустойчив.- Резервен гумен ринг за захващане.Производител: Balzer, Germany...

Quickview

Ограничители Korda Stow Bars Silver

(0)
43.00лв.

Ограничители Korda Stow Bars Silver (Snag Ears) - специално проектирани да ограничат и предпазят вашата пръчка от разместване и падане при вече готова позиция за риболов.- произведени от свръхлек алуминий, като могат да бъдат лесно монтирани и демонтирани от фиксиращият механизъм.ЦвятСребристKorda, UK..

Quickview

Сигнализатори Carp Focus

(0)
0.00лв.

Комплекта е в метален куфар - 3 или 4 сигнализатора със станция! Обхват до 200м, водо-устойчиви, гумирано покритие, дневен и нощен режим, жак за светещи обтегачи!..

Quickview

Сигнализатори PROWESS NOS BLACK

(0)
0.00лв.

Prowess Nos Black Безжични сигнализатори за шаранджийски риболов.Характеристики на сигнализаторите:- цифрова технология- ключ за включване и изключване- настройка на звука (5 нива)- тих режим- режим без звук- настройка на тона (8 нива)- настройка на чувствителността (4 нива)- диоди за ясна видимост- режим на ръчна готовност- режим за отпускане- г..

Quickview
Quickview

Сигнализатори Starbaits Bite Indicator Set 3 Rods

(0)
235.00лв.

Сигнализатори Starbaits Bite Indicator Set 3 Rods Бр. сигнализатори 3 бр. (зелен, жълт, червен) + 1 бр. централа (майка) Индикаторите се доставят в твърд и устойчив на удар PVC куфар. За по-добра защита на електрониката вътрешността му е облицована с предпазен материал.Пет нива на настройка ви позволяват да промените силата на звука и тона. В допъл..

Quickview

Сигнализатори Starbaits Bite Indicator Set 4 Rods

(0)
280.00лв.

Индикаторите се доставят в твърд и устойчив на удар PVC куфар. За по-добра защита на електрониката вътрешността му е облицована с предпазен материал.Пет нива на настройка ви позволяват да промените силата на звука и тона. В допълнение към управлението на силата на звука, сигнализаторите имат много фина настройка на чувствителността, която функция д..

Quickview

Сигнализатори Starbaits SESSION NANO 3 ROD CAMO

(0)
88.40лв.

Сигнализатори Starbaits SESSION NANO 3 ROD CAMOСигнализатори Starbaits SESSION NANO 3 ROD CAMO намират не само приложение при риболов на шаран, но също така могат да се използват при риболов с мъртва рибка за хищници. Звукът се регулира и разполага с опция за без звук с LED сигнал. Компактният им дизайн позволява лесно и сигурно транспортиране. Хар..

Quickview

Сигнализатори Starbaits SESSION NANO 4 ROD CAMO

(0)
107.80лв.

Сигнализатори Starbaits SESSION NANO 4 ROD CAMOСигнализатори Starbaits SESSION NANO 4 ROD CAMO намират не само приложение при риболов на шаран, но също така могат да се използват при риболов с мъртва рибка за хищници. Звукът се регулира и разполага с опция за без звук с LED сигнал. Компактният им дизайн позволява лесно и сигурно транспортиране. Хар..

Quickview

Сигнализатори Starbaits XSM Blue Pack

(0)
87.30лв.

Xsm Pack комплект сигнализатори от Star baits, много чуствителени. Регулиране силата и височината на звуковия сигнал. Снабден е два светлинни индикатора със син цвят. Резбата е стандартна за монтиране към стойка или колче. Много добра цена за това качество.Работи с две батерии LR1 / E90 включени са в комплекта. Производител Star baits  ..

Quickview

СИГНАЛНА ЛАМПА D-TEC LIGHT ОТ STARBAITS

(0)
137.20лв.

Безжичен светлинен индикатор свързващ се с индикатори от серията D-Tec Е. Може да бъде закачен в палатка чрез магнит или метална кука. Свети с LED светлина, която  съвпада с цветовете на D-Tec Е сигнализатора със същия цветови диод. Поставени са бутони за контролиране на включване и изключване, яркостта на светене, време за закъснение при индикиран..

Quickview

Шаранджийски сензори StarBaits D-Tec E

(0)
0.00лв.

 Новата D-Tec Е сензорна система на StarBaits съчетава в себе си красив дизайн с висока практичност. Задният капак и резбата за буз бар-а на всеки индикатор представляват един солиден метален елемент. Това придава на сензора изключителна здравина. Радио - технологията (Bluetooth) използвана при разработването на системата осигурява лесна съвместимо..

Показва 1 до 15 от 19 (2 страници)