Grid View:
Quickview

Джобно ножче

(0)
12.00лв.

Универсално джобно ножче...

Quickview

Здрав универсален нож

(0)
18.90лв.

Здрав и остър нож за лов и риболов от неръждаема стомана...

Quickview

Нож Outlaw Anglermesser

(0)
34.90лв.

Страхотен нож за всякакви цели.  Гъвкаво острие и гумирани дръжка за безопасна употреба. С истински кожен калъф за колан. Обща дължина: 26см , дължина на острието: 13 сантиметра Производител Balzer..

Quickview

Нож Outlaw filleting

(0)
0.00лв.

Изключително остър нож за филетиране с гъвкаво острие и гумирани дръжка за безопасна употреба. С истински кожен калъф за колан. Доставка в кутия за подарък. Обща дължина: 29,5см , дължина на острието: 16 сантиметра Производител Balzer..

Quickview

Нож Outlaw Messer "Black Steel"

(0)
34.50лв.

Balzer Outlaw нож "черна стомана" Много високо качество, сгъваем нож с острие от неръждаема стомана . Студената легирана стомана за висока устойчивост на корозия. Дръжките са изработени от Duraaluminium. С щипка за колан. Доставка в кутия за подарък. Дължина на ножа отворен 20 см. Дължина на острието 8.5 см. Производител Balzer..

Quickview

Нож Outlaw Messer Black Steel

(0)
55.90лв.

Balzer Outlaw армейски нож Впечатляващ армейски нож от неръждаема стомана 7CR17. На върха има остър трион предлага се с кожена кания. Обща дължина: 30 cm Дължина на острието: 17,5 см. Доставка в кутия за подарък. Производител Balzer..

Quickview

Нож Outlaw нож с 2 остриета

(0)
29.00лв.

Balzer Outlaw нож с две остриета Много високо качество, сгъваем нож с острие от неръждаема стомана . Студената легирана стомана за висока устойчивост на корозия. Дръжките са изработени от Duraaluminium. Доставка в кутия за подарък. Дължина на ножа отворен 21 см. Дължина на острието 8 см. Производител Balzer  ..

Quickview

Нож за филетиране Balzer

(0)
20.80лв.

Специален супер-остър нож за филетиране..

Quickview

Нож за филетиране Balzer 001

(0)
13.60лв.

Изключително остър, с дълго острие, подходящ за филетиране на шаран, щука и др. риби. Пеедлага се с пластмасов защитен калъф с клип за защипване към колан...

Quickview

Нож за филетиране Balzer 002

(0)
13.80лв.

Изключително остър нож със защитена дръжка. Предлага се с пластмасов калъф с клип за закачване...

Quickview

Нож за филетиране със сменяеми остриета.

(0)
17.60лв.

Много практичен нож за филетиране със сменяеми остриета. Предлага се с 2 остриета и защитен калъф...

Quickview

Ножицa за плетено влакно ESP Braid Scissors

(0)
16.10лв.

Ножицa за плетено влакно ESP Braid ScissorsBraid Scissors са чифт ножици който са част от основните инструменти при риболов. Ще се справите сигурно и без тях но ще направите риболова си много по- труден.  Braid Scissors са малки но изключително остри.Производител E.S.P...

Quickview

Ножица Balzer Mini Split Ring

(0)
13.20лв.

Ножица Balzer Mini Split Ring-мултифункционална-изработена от неръждаема стомана-подходяща за сплит рингове с големина до 10мм-подходяща за плетено влакно-ергономична дръжка за удобен захватПроизводител: Balzer, Germany..

Quickview

Ножица Braid and Mono от Drennan

(0)
13.20лв.

Ножица Braid and Mono от Drennan. Ножицата е изработена от неръждаваема стомана и разполага с мека и удобна дръжка. Подходяща както за плетено влакно, така и за монофил и флуорокарбон. ..

Показва 1 до 15 от 27 (2 страници)