Grid View:
Quickview
Quickview

Stonfo Rotoknotter art. 530

(0)
42.00лв.

Stonfo Rotoknotter art. 530 --Специално устойство подходящо за направата на професионални възли.-Изработено от неръждаема стомана.-В комплекта са включени инстукции за употреба.Производител: Stonfo, Italy..

Quickview

Булдо - U

(0)
0.00лв.

Булдо, предназначено  за риболов с изкуствени мухи на клен, уклей, пъстърва...

Quickview

Булдо елипс

(0)
0.00лв.

Булдо с елипсовидна форма и метални "уши",снабдено с отвори за поемане на вода, което съответно го утежнява и спомага за постигане на оптимална дистанция при хвърляне. Изработено е от прозрачна пластмаса с висока здравина. Предлага се в три големини...

Quickview

Булдо кръгло

(0)
0.00лв.

Булдо с кръгла форма и метални "уши",предназначено  за риболов с изкуствени мухи на клен, уклей, пъстърва.. Изработено е от прозрачна пластмаса с висока здравина.  ..

Quickview

Булдо кръгло червено Buldo Bonnand

(0)
0.00лв.

Булдо кръгло червено Buldo Bonnand Едноцветно пълнещо се булдо, снабдено с отвори за поемане на вода. Изработено е от пластмаса с висока здравина, снабдено с метални "уши". Отличава се с изключително добра видимост на големи разстояния.ФормакръглаЦвятчервен*Предлага се в 3 размера - 8, 15 и 30 гр.Производител: Buldo, France..

Quickview

Булдо утежнено

(0)
0.00лв.

Утежнено булдо за постигане на дистанция, предназначено  за риболов с изкуствени мухи на клен, уклей, пъстърва...

Quickview

Булдо цветно

(0)
0.00лв.

Двуцветно пълнещо се булдо, снабдено с отвори за поемане на вода. Изработено е от пластмаса с висока здравина, снабдено метални "уши". Отличава се с изключително добра видимост на големи разстояния благодарение на двата си цвята. предлага се в три размера...

Quickview

БЪРКАЛКA ЗА ЗАХРАНКА

(0)
0.00лв.

БЪРКАЛКA ЗА ЗАХРАНКА Много качествена бъркалка за захранка. Подходяща както за състезатели така и за любители. С помоща на бъркалката много по-добре и много бързо се разбърква захранката. Когато разбърквате с помоща на бъркалката се постига хомогенна смес която със ръце трудно ще постигнете и ще ви отнеме прекалено много време което е доста ценно п..

Quickview

Бъркалка за захранка Focus

(0)
35.30лв.

Много качествена бъркалка за захранка. Подходяща както за състезатели така и за любители. С помоща на бъркалката много по-добре и много бързо се разбърква захранката. Когато разбърквате с помоща на бъркалката се постига хомогенна смес която със ръце трудно ще постигнете и ще ви отнеме прекалено много време което е доста ценно по време на риболов. П..

Quickview

Бъркалка за захранка SENSAS FINE MOUTURE 11 ребра

(0)
0.00лв.

Нова, голяма бъркалка с 11 ребра. Най-добрият избор при подготвяне на големи количества храна с фина структура...

Quickview

Бъркалка за захранка SENSAS MINI 6 ребра

(0)
0.00лв.

Най-добрият избор за приготвяне на малки количества леки храни, като миксове за уклей с лека пушеща глина...

Quickview

Бъркалка за захранка SENSAS MINI BATTEUR 10 ребра

(0)
0.00лв.

Перфектен избор при разбъркване на малки количества фина подхранка. Подготвя перфектно храната, особено за практикуващите риболов с фидер...

Quickview

Бъркалка за захранка SENSAS с 8 ребра

(0)
50.40лв.

Бъркалката е подходяща за приготвяне на подхранка с по-едра структура и разбъркване на глина.МОДЕЛ: 20002564МатериалМеталБрой ребра8 ребраВисочина35 смДиаметър145 ммТегло514 гр..

Quickview

Вакуум-кутии за пелети - BOITE VIDE D AIR

(0)
0.00лв.

Нова гама която се състои от помпа и три кутии която се продава отделно, което ви позволява да подготвите пелетите, за много кратко време. Предлага се в три размера: 10 х 5 см (400ml) : 13 х 5 см (800ml): 20 х 13 х 5 см (1200ml) Производител Sensas  ..

Показва 1 до 15 от 77 (6 страници)