Grid View:
Quickview

Ardent Line butter смазка за влакно

(0)
20.50лв.

Ardent Line Butter Conditioner смазка за влакно Погрижете се за вашето влакно с помощта на Ardent Line Butter. С негова помощта ще запазите здравината на влакното и ще постигнете максималната далечина на замятане независимо дали използвате монофилно влакно или плетено влакно. Благодарение на Ardent Line Butter ще намалите тяхната памет което ще пре..

Quickview

Ardent Reel buter oil масло за макара

(0)
14.10лв.

Ardent Reel Butter Bearing Lube смазка за лагери на макари. Тази смазка за разлика от създадените до сега графитни смазки не съдържа никакви графитни елементи, които са предпоставка за шум в лагерите при тяхната работа. С помощта на смазката ще осигурите максимална защита срещу корозия на всички лагери в макарата. Една опаковка от Reel Butter Beari..

Quickview

Ardent Reel Butter bearing lube смазка за лагери

(0)
14.10лв.

Ardent Reel Butter Bearing Lube смазка за лагери на макари Запазете вашите макари посредством Reel Butter Bearing Lube като смажете лагерите. Смазката ще достигне дълбоко в иглените и сачмени лагери и ще промие всички чужди частици ще ги смаже повече от перфектно и ще премахне мръсотията от тях. Тази смазка за разлика от създадените до сега графитн..

Quickview

Ardent Reel Butter Grease грес за макара

(0)
14.10лв.

Ardent Reel Butter Greese грес за смазване на макара. Reel Butter Greese е високотехнологична синтетична грес. Разработена е специално за да може да поддържате частите на вашите риболовни макари в безупречно състояние. Благодарение на Reel Butter Greese ще осигурите максимална защита на макарата за дълъг период от време. При периодично смазване на ..

Quickview

Ardent Reel Guard Corrosion антикорозионен спрей

(0)
14.40лв.

Ardent Reel Guard Corrosion Inhibitor антикорозионен спрей Reel Guard Corrosion Inhibitor е антикорозионен спрей с чиято помощ ще предотвратите корозията по морската екипировка. Едно постижение на инжинерната технология предлагащо несравнивма защита на макарите във дъждовно време дори ако са потопени във вода. Когато съхранявате вашите макари на ме..

Quickview

Ardent Reel Kleen cleaner за почистване на макара

(0)
14.40лв.

Ardent Reel Kleen cleaner химичен разтворител за почистване на макари. Ardent Reel Kleen  е разработен специално за да можете да почистите вашите макари. С негова помощ ще разтворите старите смазки или останалата грес и мърсотия по макарата, но няма да повредите вътрешните части както много други препарати. Благодарение на създадената специална хим..

Quickview

Ardent Reel supreme препарат за макара

(0)
26.40лв.

Ardent Reel Supreme Corrosion смазка за макара Погрижете се за вашите макари с помощта на Reel Supreme. Може да сте сигурни че с помощта на препарата за макари Reel Supreme ще ги защитите от корозия. Препарата ще проникне и в най- фините пори на макарата, ще разтвори мръсотията от контакта с макарата и ще премахне останалата стара грес или масло. Н..

Quickview

Ardent Rod kleen cleaner препарат за почистване на риболовни пръти

(0)
17.70лв.

Ardent Rod kleen cleaner смазка за въдици. Rod kleen cleaner е превъзходна смазка за почистване на всички видове риболовни пръчки.  Използва се за премахване натрупването на всички видов частици полепнали по пръчките и макарите. Става като напръскайте върху всички видове въдици и макари, а след това леко избършете след завръщането си от риболов за ..

Quickview

Bivie Station Starbaits

(0)
299.00лв.

Биви станция Starbaits, лека и здрава, проектирана с 4 регулируеми крака позволяващи използването на всякакви терени. Комплекта включва отделяща се маса също с регулируеми крачета, джобове за чанта за олово,за хладилна чанта,за чанта с прибори и други. Практичен и лек продукт. Производител Starbaits. ..

Quickview
Quickview

CS3 – Helicopter монтаж

(0)
4.30лв.

Монтаж хеликоптер. Маслено зелен цвят, дължина 0,4м, 3 бр.   в пакет...

Quickview

CS4 – Safety bolt rig

(0)
4.30лв.

Маслено зелен цвят, дължина 0,4м, 3 бр.  в пакет..

Quickview

CS5-Rig tube

(0)
0.00лв.

Маслено зелен шлаух за монтажи. Дължина 2м. ..

Quickview

CS8-Silicon tube

(0)
0.00лв.

Тъмно зелен силиконов шлаух за монтажи. Дължина 1м...

Quickview

CS9 монтаж

(0)
4.60лв.

Kоплект монтаж – 5 вирбела, 5 клипса, 5 туби...

Показва 1 до 15 от 1197 (80 страници)