Grid View:
Quickview

SB300

(0)
0.00лв.

Изключително остри и здрави шарански куки с тефлоново покритие.  Много подходящи за POP-UP монтажи...

Quickview
Quickview
Quickview

Шаранджийски куки Starbaits Power+ Chod

(0)
0.00лв.

Куките от серията Power+ са изработени по двукомпонентна формула от стомана и карбон, като предоставят изключително голяма сила в съвкупност от малък диаметър и ниско тегло. Супер здрави, остри куки с прецизна Chod извивка за максимално качествена пробивна способност и ухо изнесено навън.*Налични номера: 2, 4, 6, 8*Разфасовка: 10 бр.Производител: S..

Quickview

Шаранджийски куки Starbaits Power+ Snag

(0)
0.00лв.

Куки Starbaits Power+ SnagКуките от серията Power+ са изработени по двукомпонентна формула от стомана и карбон, като предоставят изключително голяма сила в съвкупност от малък диаметър и ниско тегло. Супер здрави, остри куки с прецизна Chod извивка за максимално качествена пробивна способност.*Налични номера: 2, 4, 6, 8*Разфасовка: 10 бр.Производит..

Quickview

Шаранджийски куки StarBaits SB1

(0)
0.00лв.

SB1 куки нова серия за 2013 г. SB1 серия куки на StarBaits имат  широки възможности . SB1 са изработени от най-добрата и мощна кована японска стомана, покрита с PTFE антирефлексно покритие. Куката SB1 е остъра като бръснач и прави микро точка на мястото на убождане на рибата. Супер силни и остри куки за риболов на шаран и амур.  Най- добрите куки..

Quickview

Шаранджийски куки StarBaits SB2

(0)
0.00лв.

SB2 куки нова серия за 2013 г. SB2 серия куки на Starbaits имат отлична всички кръгли широки възможности зяпам, SB2 са изработени от най-добрата и мощна кована японски стомана, покрита с PTFE антирефлексно покритие. Куката SB2 е остър като бръснач прави микро точка на мястото на убождане на рибата супер силни и остри куки за риболов на шаран и аму..

Quickview

Шаранджийски куки StarBaits SB3

(0)
0.00лв.

SB3 куки нова серия за 2013 г. SB3 серия куки на Starbaits имат отлична всички кръгли широки възможности зяпам, SB3 са изработени от най-добрата и мощна кована японски стомана, покрита с PTFE антирефлексно покритие. Куката SB3 е остър като бръснач прави микро точка на мястото на убождане на рибата супер силни и остри куки за риболов на шаран и аму..

Quickview

Шаранджийски куки StarBaits SB4

(0)
0.00лв.

Шаранджийски куки StarBaits SB4.Серията куки на StarBaits SB4 е модел Long Shank. Лазерно заточени, с малка контра, силно удължено стебло и тефлоново защитно покритие на цялото тяло...

Quickview

Шаранджийски куки StarBaits SB5

(0)
0.00лв.

Куките на StarBaits от SB5 серия куки са изключително здрави и много остри. Изцяло ковани  за допълнителна здравина, което го прави идеален избор за силно обрасли  и буренясали водоеми.Куките от серия SB5, както и всички други серии са изработени от японска  стомана, покрити с PTFE анти-рефлексно покритие и лазерно заточени. ..

Quickview

Шаранджийски куки StarBaits SB6

(0)
0.00лв.

Серия куки от StarBaits разработени за риболов на зиг-риг. Направени са от качествена японска стомана, лазерно заточване на острието и тефлоново покритие на цялото тяло за защита от корозия, като същевременно убива отблясъците на слънчевите лъчи при риболов в плитки води. Предлагат се в пакет от 10 броя.Шаранджийски куки StarBaits SB6...

Quickview

Шаранджийски куки с тефлоново покритие на Star Baits - серия SB 300 Long Shank

(0)
0.00лв.

Шаранджийски куки с тефлоново покритие на Star Baits - серия SB 300 Long Shank Куките от серията Long Shank са удължени и извити в горния край, подходящи са монтажи “D’ Rig. Направени са от специална стомана с тефлоново покритие и могат без проблем да издържат най-големия  шаран и бял амур.. Благодарение на специфичната си форма трудно се откачат о..

Показва 1 до 12 от 12 (1 страници)