Grid View:
Quickview

Куки Korda Krank Choddy

(0)
0.00лв.

Куки Korda Krank Choddy.Широко, отворено тяло с малка контраНалични в размери: 4, 6, 8 and 10 Производител Korda, UK...

Quickview

Куки Korda KURV SHANK XX

(0)
0.00лв.

Куки Korda Kurv Shank XX - XX модела е по-тежък и по-дебел от X моделите и предлаганенадмината здравина и издръжливост за големи риби. Предлагат се в опаковка от 10бр.Производител Korda ..

Quickview

Куки Korda WIDE GAPE XX

(0)
0.00лв.

Куки Korda Wide Gape XX - XX модела е по-тежък и по-дебел от X моделите и предлаганенадмината здравина и издръжливост за големи риби. Със същата любима извивка и тефлоново покритие като всички свои братя от серията Wide Gape.Производител Korda...

Quickview

Шаранджийски куки KORDA CHODDY

(0)
0.00лв.

Choddy  от Korda е особенно подходяща за чод риг монтаж. Моделът се отличава като невероятно остра и надеждна кука, която запазва остротата си в най-тежки условия. Риболовци като Jim Shelley и Nick Helleur се кълнат в тази кука. За да се слеят с дъното тези куки имат антирефлексно покритие. Изключително здрава и сигурна кука с чиято помощ ще сведет..

Quickview
Quickview
Quickview
Quickview

Шаранджийски куки KORDA Mixa

(0)
0.00лв.

          Производител Korda..

Quickview

Шаранджийски куки KORDA Wide Gape

(0)
0.00лв.

Wide Gape кука от Korda която се основава на класическия модел кука Maruta Kinryu популярна форма на куката. Затова е много лесно да се объркат двата модела. Wide Gape  е много остра солидна кука. Ухото е под ъгъл от 15 градуса, за да обърне куката бързо. Всичко това формира един страхотен модел кука. Това е една модерна класика за деня без съмнени..

Quickview

Шаранджийски куки KORDA Wide Gape X

(0)
0.00лв.

Wide cape X кука от Korda е основно подсилена версия на популярния Wide cape кука, нарочно проектирана да се използва, когато се насочвате да ловите шаран в затревени и буренясали води с много закачки. Куката включва същите характеристики като Wide cape, но е с по-дебел габарит и e подсилена. Тази кука се използва още от: Nick Helleur, Etienne Geb..

Показва 1 до 10 от 10 (1 страници)