Grid View:
Quickview

Куки DRENNAN CARBON FEEDER

(0)
0.00лв.

Кука от серията New Generation, създадена специално за риболов на фидер. Самата кука е средно дебела и притежава всички екстри на New Generation, здрава високовъглеродна стоманена тел, химическо заточване, удължен връх и микро-контра. Освен това е кована, реверсивна и е с късо стъбло. Широкият и захват с лекота поема 3-5 червея и кастера, или едър ..

Quickview

Куки DRENNAN CARBON MATCH

(0)
0.00лв.

Отлична кука от серията NEW GENERATION пусната от Drennan през 2009година. Уникалният дизайн на серията и характерната форма е представена в тази серия с по тънка версия на тялото. Специално създадена за мачов риболов с щека или мач. В зависимост от големината може да я товарите с 1-2-3 червея, по-големите номера с торен червей.Производител Drennan..

Quickview

Куки DRENNAN CONTINENTAL BOILIE HOOK

(0)
0.00лв.

Произвежда се от супер високо въглеродна  стомана, този модел е изключително силна и здрава кука. Специалната форма definatley намалява броя на пропуснатите и откачени риби Всяка кука е индивидуално проверени и поставена  в специална кутия с увеличителен панел(лупа), вграден в капака. Това дава възможност на риболовеца да разгледа куката. Производ..

Quickview

Куки DRENNAN FINE MATCH

(0)
0.00лв.

Drennan Fine Match е тънка и много здрава кована кука с химически заточен връх и ниско лично тегло осигурявайки перфектно презентиране на стръвта. При труден риболов използването на кастери с номер 16 ще ви впечатли с увеличаването на кълванетата. Също така е подходяща за риболов с троха. За по добри резуртати използвайте тънки поводи.Предлагат се ..

Quickview

Куки DRENNAN RED MAGGOT

(0)
0.00лв.

Отлична кука за всякакъв риболов на мач, болонезе, щека или фидер. Средно дебела, ползва се с поводи 0.10 - 0.16мм, според големината. Специфичната форма на куката "New Generation" намалява значително "фитките" и "откачванията". Върха на куката е леко удължен и закривен. Изработена е от високовъглеродна стоманена тел, по най-новата технология. Хими..

Quickview

Куки DRENNAN SPECIALIST BARBEL

(0)
0.00лв.

Куки DRENNAN SPECIALIST BARBEL с тефлоново покритие...

Quickview

Куки DRENNAN SUPER SPADE

(0)
0.00лв.

- Micro шип - Закалена стомана - Строг контрол на качеството - Много дълъг остър връх Още един представител на новата серия Drennan New Generation. Най-дебелата, здравата и яка кука от тази серия. Идеална за риболов на шарани, амури, бели риби и др. Кована, химически заточена, с удължено острие и микро контра. Малките номера са отличен избор за тру..

Quickview

Куки DRENNAN SWEETCORN BARBLESS

(0)
0.00лв.

Модел куки без контра, с ухо, матирано злато, ковани. Предлагани размери от този модел:  № 12; 14; 16Производител Drennan...

Quickview

Куки DRENNAN WIDE GAPE

(0)
0.00лв.

Wide Gape e здрава кука с широка извивка и е идеална за риболов на шарани, амури, бели риби и др. Кована, химически заточена, с удължено острие и ясна контра.Производител Drennan...

Quickview

Куки DRENNAN WIDE GAPE MATCH

(0)
0.00лв.

Куки WIDE GAPE MATCH - отлична кука специално създадена за мачов риболов с щека или мач. В зависимост от големината може да я товарите с 1-2-3 червея, по-големите номера с торен червей.Опаковка от 10 куки. Производител Drennan...

Quickview

Куки DRENNAN WIDE GAPE SPECIALIST

(0)
0.00лв.

Куки WIDE GAPE SPECIALIST-Кука с ухо и микро контра, със средно късо рамо. Кована с химически заточено дълго жило. Опаковка от 10 куки. Производител Drennan...

Показва 1 до 11 от 11 (1 страници)