Grid View:
Quickview

Black Carp

(0)
0.00лв.

Black carp е монофилно влакно от ново поколение, предназначено за риболов на дъно. Както за шарани, така и за други едри риби. Разработено от експерти по риболов на шаран и реализирано от висококвалифициран инженерен екип. Влакното е черно на цвят, което помага на влакното да да бъде незабележимо за рибата, а да се вижда над водата от риболовеца. П..

Quickview

BR Pro Tipe

(0)
0.00лв.

Шаранджийско влакно на японската фирма TORAY - меко и еластично! Предлага се на ролки по 300m. Цвят - тъмно-зелено(петролено). Отличава се с висока здравина и лесно излизане при замятане. Най-висока абразиво-устойчивост между монофилните влакна...

Quickview

CAM LINE CAMOUFLAGED METAL BOX !

(0)
0.00лв.

Влакното CAM Line има високо технологично покритие, което го прави подходящо за замятане на големи дистанции. Цветът му го прави незабележимо във водата. Производител Star baits След като си купите CAM line  metal box  на Starbaits, моля, прочетете тези, избрани съвети, за да ви помогнем да получите най-доброто от вашата линия. Вашето C.A.M. влакно..

Quickview

Carp Perfect

(0)
0.00лв.

Carp Perfect e оптимално шаранско влакно, разработено и реализирано в резултат на продължителните усилия на екип от италиански и японски инженери. След допълнително усъвършенстване в хода на голям брой полеви изпитания, Carp Perfect днес стана едно от най-добрите влакна, покриващо нашите високи изисквания на 100%. Carp Perfect притежава изключителн..

Quickview

Chameleon Carp

(0)
0.00лв.

Влакното Chameleon Carp е най-новото модерно влакно за риболов на шаран и други едри риби, разработено от експерти по риболов на шаран и реализирано от висококвалифициран инженерен екип. Изцяло нова характеристика на Chameleon Carp е неговата многоцветна окраска, която помага на влакното да се слее с дъното и да бъде незабележимо за рибата. Притежа..

Quickview

DynaBraid Star Baits

(0)
0.00лв.

Шаранджийски брейд от най-висок клас.  100% Динема Кафява на цвят Голяма устойчивост при триене Идеална при големи дистанции Метраж: 250m..

Quickview

FOCUS "CARP ADRENALIN"

(0)
0.00лв.

Carp Adrenalin притежава изключителна способност за изхвърляне, висока устойчивост на триене, анти-рефлексно покритие, голяма издръжливост на опън и възел и противо-усукваща система. Подходящо е за риболов на дъно. Carp Adrenalin е монофилно влакно от най-ново поколение, което може да се пребори с всеки шаран, независимо от големината му. *Предлага..

Quickview

Lead Core Starbaits X-Core Gravel 25м

(0)
0.00лв.

Предлага се в разфасовка от 25 метра, с две различни издръжливости - 35lbs и 45lbs, като подарък в комплета е включена и игла за изработване на монтажи. Цвят - "Gravel Comouflage" (пясъчен )..

Quickview

Lead Core Starbaits X-Core Weedy Green 25м

(0)
0.00лв.

 Предлага се в разфасовка от 25 метра, с две различни издръжливости - 35lbs и 45lbs, като подарък в комплета е включена и игла за изработване на монтажи. Цвят - "Weedy green" - тъмнозелен..

Quickview
Quickview

Spod & Marker Braid

(0)
67.10лв.

Здрава, издръжлива, с малък диаметър и ултра гладка. Идеално осигуряване на максимално разстояние и точност, плуващо за по-лесно управление на линия и извличане. Намалена видимост в зелено. Дължина на ролката 200 метра и дебелина 20 Lb. Производител E.S.P..

Quickview

STARBAITS ШОК ЛИДЕР CAM SHOCK LEADER WEEDY

(0)
0.00лв.

Шоклидерът е влакно което се вързва за основото но е с по голяма здравина от него. Служи когато се изхвърлят по големи тежести или ракета за да поеме тежеста, а основоното е по тънко за да се постига по голяма дистанция. STARBAITS шок лидери са най-добрият избор и се предлагат в 4 различни диаметри, за да изберете от 0,40 мм (25 кг), масивна 0,70 м..

Quickview

Toray Bawo Carp

(0)
0.00лв.

Влакно за риболов на шаран изработено е от 100% найлон. Със сигурност един от най-добрите моновлакна в света, предназначени за риболов на шаран. Притежава петролно-зелен цвят. Произведенино е по технология на "Toray" Bawo - Япония. Осем пъти по- устойво на износване спрямо другите влакна. Цвят ПЕТРОЛЕНО-ЗЕЛЕН . Ролка от 1000 метра. Производител Tor..

Quickview

Влакно Balzer Royal Platinum Carp

(0)
0.00лв.

Hi-Tech Carp Line. Влакното има тефлоново покритие "TF Pro Teflon", което прави възможно постигането на големи дистанции. *Предлага се на ролки с дължина от 600м. Нашата препоръка е да използвате качествени влакна като Balzer. Влакната от фирмата Balzer добре лягат на дъното и от тях се правят здрави възли. Наистина тънкото влакно значи повече къ..

Quickview

Влакно CAM

(0)
0.00лв.

Влакното CAM Line има високо технологично покритие, което го прави подходящо за замятане на големи дистанции. Цветът му го прави незабележимо във водата...

Показва 1 до 15 от 26 (2 страници)