Grid View:
Quickview

Crystal Sea

(0)
0.00лв.

Crystal Sea предлага отличен баланс на основните качества, необходими за любителски риболов: * Висока издръжливост на опън * Отлична здравина на възел * Изключителна устойчивост на триене * Голяма трайност Подходящо е за всички видове морски и сладководен риболов. Кристално прозрачно и практически невидимо във водата, което го прави изключително п..

Quickview

Energy

(0)
0.00лв.

Energy е забележително със своята повишена мекота, която позволява по-добро представяне във всички риболовни ситуации и дори по-малко оплитане на влакното при засечки. Благодарение на своето флуорокарбоново покритие Energy притежава невероятна копринено гладка повърхност за изключителна способност на изхвърляне и за запазване на по-голяма част от з..

Quickview

Feeling Classic

(0)
0.00лв.

Тествано от отбора на Sensas и доказало своята здравина и надеждност. *Предлага се на ролки от 100m...

Quickview

Green Eye

(0)
0.00лв.

Влакното Green Eye е определено най-добрия избор дори за най-взискателните рибари. То е една от последните разработки в тази област и един от най-високо технологичните продукти на пазара. Благодарение на модерния производствен процес и скъпия суров материал, влакното Green Eye притежава максимална здравина без това да влияе на другите важни характе..

Quickview

Magic New

(0)
0.00лв.

Magic New е ново влакно, което е логическото развитие на добре познатото ни влакно Magic. Magic New е едно от последните достижения в производството на високо технологични монофилни влакна и е едно от най-качествените влакна с флуорокарбоново покритие. Удивителното в това влакно е, че независимо от неговата изключителна здравина на възел, то има мн..

Quickview

Pike Double Force

(0)
0.00лв.

Pike Double Force е тъмно-зелено на цвят влакно, разработено и реализирано след продължителните усилия на екип от италиански и японски инженери. Неговият зелен цвят го прави незабележимо в обрасли водоеми при риболов на щука или костур. Специално проектирано за риболов на сладководни хищници. Притежава 100% защита от UV лъчи, висока устойчивост на..

Quickview

Red Line

(0)
0.00лв.

Red Line е съвременно влакно с отлична издръжливост, но отличителният белег на това забележително влакно е специфичният червен цвят, който има двойно преимущество: 1. Докато ловите точно под повърхността на водата (до 5 м дълбочина) с червени примамки, влакното ще привлича рибата, имитирайки кръв. Това увеличава шанса рибата да забележи вашата при..

Quickview

S.Strong Clear

(0)
0.00лв.

Японско монофилно влакно TORAY.  Предлага се на ролки по 100m Цвят- прозрачен...

Quickview
Quickview

Spin Master

(0)
0.00лв.

Spin Master е съвършена алтернатива на твърдите плътни влакна от гледна точка на видимостта и контрола на риболовната позиция. Материалът, полупрозрачен на вид, от който са направени влакната, позволява достигане на по-висока издръжливост и еластичност, по-добра устойчивост на възел и дълготрайност, решавайки всички проблеми на плътните влакна, ка..

Quickview

Standart

(0)
0.00лв.

Standart е ново здраво универсално влакно. Може да бъде използвано при всеки вид риболов. Светлокафяв цвят. *Предлага се на 100m...

Quickview

Super Strong OG

(0)
0.00лв.

Японско монофилно влакно TORAY. Предлага се на ролки по 100m. Цвят - маслинено-зелен...

Quickview

Universal

(0)
0.00лв.

Universal е изключително здраво и еластично влакно. Позволява замятане на голяма дистанция и не се усуква лесно. Класическо влакно, което може да бъде използвано при всеки един вид риболов. Има светлозелен цвят. * Предлага се на 100m...

Quickview
Quickview
Показва 1 до 15 от 23 (2 страници)