Grid View:
Quickview

Допълнителен крак за шаранджийско легло CarpFocus

(0)
16.00лв.

Допълнителен крак за шаранджийско легло. Изработен от алуминий, разтяга се до необходимата височина лесно, стабилна пластмасова пета. Става на всички видове легла. Спрете с вашите притиснения до тук Carp focus мисли за вас...

Quickview

Органайзер за принадлежности CarpFocus

(0)
19.40лв.

Органайзер за принадлежности от Carp Focus. Оборудван е с два, различни по големина джобове с цип, мек неопренов калъф за очила, две отворени джобчета за телефони и мрежест такъв, в който може да се постави шише с вода.Брой джобове: 6 различни отделенияРазмер: 36 х 24 см..

Quickview

Покривало за стол CarpFocus

(0)
20.90лв.

Покривало за стол CarpFocusПокривало, целящо да предпази вашият стол по време на валеж. Предлага се в удобно и компактно калъфче...

Quickview

Помощна маса за стол или легло CarpFocus 020

(0)
28.50лв.

Удобна помощна маса, която можете да фиксирате на стол или легло.Размери25х28см...

Quickview

Риболовно столче тип табуретка с регулируеми крака Focus

(0)
29.40лв.

Сгъваемо рибарско столче много удобно за пренасяне. Седалката е подплатена краката са телескопични и позволяват да се регулира височината. За по лесно транспортиране е снабдено с удобна дръжка за носенеРазмер39 х 29 х 29 смТегло2.0 кг..

Quickview

Стол CarpFocus Campo

(0)
123.00лв.

Стол CarpFocus Campo Лек, удобен и с възможност за бързо  регулиране на позицията на облегалката посредством повдигане на подлакътниците. Всеки от четирите телескопични крака се регулира самостоятелно във височина в зависимост от наклона на терена.  Характеристики:Бързо регулируем наклон на облегалка посредством специален механизъм в подлакътниците..

Quickview

Стол CarpFocus Campo NEW

(0)
109.00лв.

Стол CarpFocus Campo NEWЛек, удобен и с възможност за бързо  регулиране на позицията на облегалката посредством повдигане на подлакътниците. Предните 2 крака са телескопични и се регулират самостоятелно във височина в зависимост от наклона на терена. Характеристики:Бързо регулируем наклон на облегалка посредством специален механизъм в подлакътницит..

Quickview

Стол CarpFocus Compact

(0)
108.00лв.

Лек, удобен и компактен с възможност за сгъване и на облегалката. Всеки от четирите телескопични крака се регулира самостоятелно във височина в зависимост от наклона на терена.  Характеристики:..

Quickview

Шаранджийски стол Carp Focus Bravo

(0)
101.00лв.

Изработен е от фин и мек плат, оборудван е с четири телескопични крака за нивелиране на всякакъв терен. Снабден е с широки лапи. Удобен и лек, подходящ за кратки риболовни излети.Размер на облегалката0.62 Х 0.60Размер на седалката0.50 Х 0.56Тегло5.90 кгтранспортни размери0.62 Х 0.22 Х 0.72..

Quickview

Шаранджийски стол Carp Focus Comfort

(0)
0.00лв.

Шаранджийски стол Carp Focus ComfortПодходящ е за "бързи" излети поради малкото място, което заема и ниското си тегло.Размер седалка: 50 х 45 смРазмер облегалка: 50 х 56 см..

Quickview

Шаранджийски стол Carp Focus Daily

(0)
64.80лв.

Класически модел със здрава стоманена рамка, регулируеми крака. Тегло- 4,5кг...

Quickview

Шаранджийски стол Carp Focus Happy

(0)
119.90лв.

МатериалSteel / 600 DРазмер на облегалката57 х 60 смВисочинаОт 38 до 48 смРазмер на седалката57 х 48 смТегло5.70 кг..

Quickview
Quickview

Шаранджийски стол Carp Focus Sky

(0)
119.00лв.

Характеристики:Лек, удобен и с възможност за регулиране на позицията на облегалкатаТелескопични крака за лесно позициониране върху всеки теренШироки лапи против мек теренЗаключващи механизми за краката против нежалано сгъванеПодвижна мека възглавница, която се поставя посредством велкро лепкаПодплатена седалка и облегалкаУсилена конструкция издържа..

Quickview

Шаранджийски стол Carp Focus Storm

(0)
154.00лв.

Столът предлага неимоверно удобство по време на риболов. Снабден е с подлакътници, четири независимо регулиращи се крака и удобни ръкохватки за регулиране на облегалката. Всичко това е изпълнено с качествени материали гарантиращи неговата здравина. Столът е максимално удобен за транспортиране. Краката са снабдени с широки лапи, които правят стола п..

Показва 1 до 15 от 19 (2 страници)