Grid View:
Quickview

Спален чувал Carp Focus Forester

(0)
204.00лв.

Този чувал е незаменима част от екипировката на най-запалените шаранджии или любителите на екстремни туристически походи в много студено време. Изработен е с микрофибърен плат от външната си страна и е обшит с много фин вълнен полар отвътре, като същевременно с това е снабден и с удобна възглавница. Колан и джоб го прикрепват много стабилно към шар..

Quickview

Спален чувал Carp Focus Nord

(0)
0.00лв.

Топъл спален чувал, подходящ за всички сезони. Лесен за транспортиране, широк и удобен, универсален – 4 сезонен. Ципът е подплатен, за да няма загуба на топлина през него. Снабден е със колани за да се закрепи на леглото...

Quickview

Спален чувал CarpFocus COMFORT

(0)
127.50лв.

Спален чувал CarpFocus COMFORT Характеристики:-4 сезона-Дължина - 220см.-Широчина - 95см.-Външен материал - 190T Taffeta Polyester-Вътрешен материал - двуслойна мембрана Hollow Fibre (2х230G)-Разполага с вградена възглавница -Двустранен цип за улеснено закопчаване и откопчаване-Включен калъф за транспортиране и съхранение..

Quickview

Спален чувал модел Carp Focus Light

(0)
82.50лв.

Това е един нов 3-ри сезонен спален чувал, подходящ за узползване през цялата година, с изключение на дните с много ниски температури. Благодарение на компактния си размер чувала ще е предпочитан спътник от много риболовци и туристи. Окомплектован е с транспортна чанта с дръжки. Размерите в разгънато състояние са следните: Дължина: 211 см. Ширин..

Показва 1 до 4 от 4 (1 страници)