Grid View:
Quickview

Броли Carp Focus Carper

(0)
0.00лв.

Нов модел компактно шаранджийско броли. Бързо и лесно разпъване и събиране, 5000мм воден стълб, дъно и колчета в комплекта, калъф за пренасяне! Подходящо като размер за един човек и компактен багаж! Всички изброени в описанието неща са включени в цената на комплекта: Броли Дъно Колчета Калъф..

Quickview

Броли Carp Focus Tornado

(0)
0.00лв.

Ново леко и компактно броли от Carp Focus! Перфектен избор за краткотрайни излети с малко количество багаж и оборудване! Удобно и предпазващо в лоши метеорологични условия. Благодарение на зимното покривало се превръща моментално в едноместна двуслойна палатка. Разпъва се бързо дори и от един начинаещ риболовец, като са възможни няколко варианта на..

Quickview

Броли Starbaits Session One Man Bivie

(0)
0.00лв.

Съсвсем ново Session Bivie от Star baits. Бивито е специално оптимизирано качество/цена. Функционален дизайн и просторен обем. Session bivie отговаря на същите изисквания както целия диапазон от палатки произвеждани от Star baits. Бърз и лесен монтаж от един човек, малки размери пригодени за кратки излети и риболов на трудно достъпни места. Метални..

Quickview

Колчета за палатка Carp Focus

(0)
20.00лв.

Комплект допълнителни укрепващи колчета за палатка или навес. Изработени от здрава стомана, със удобна глава която ще ви помогне да ги забиете дори във най- твърдите повърхности. На изключителна цена. - брой: 10 бр. - дължина: 20 см...

Quickview

Шаранджийска палатка Carp Focus CF-2

(0)
299.00лв.

Нов модел CF-2 шаранджийска палатка за риболов от формата – Carp focus. Палатката е произведена от качествен промазан плат и е предназначена за двама души. Подходяща както за риболов, така и за къмпинг излети. Вратите на основното помещение са снабдени с постоянни комарници, а вратата на допълнителното покривало е от ПВЦ. Основното помещение има  п..

Quickview

Шаранджийска палатка Carp Focus Challenger

(0)
849.00лв.

Нов модел шаранджийска палатка за риболов на "CARP FOCUS" Carp Focus Challenger! Carp Focus предлага истинска революция в областта на палатките на българския пазар. Carp Focus Challenger притежава всички необходими качества на високата гама. Никога преди Carp focus не е предлагал по-голяма и по-гъвкава палатка - размер 2.5 Man Version XL! Идеално ..

Quickview

Шаранджийска палатка Carp Focus Parliament

(0)
739.00лв.

Шаранджийска палатка Carp Focus Parliament модел за 2018г. Този нов пакет е окомплектован и подбран така, че да успее да задоволи нуждите и на най-взискателните риболовци. Палатката е с височина от 1.90м, абсолютно достатъчна, за да се чувстваш комфортно дори и изправен в нея, което й дава предимство пред повечето модели, които се предлагат на паза..

Quickview

Шаранджийска палатка Carp Focus Tundra

(0)
0.00лв.

Нова компактна и лесно-преносима шаранджийска палатка "TUNDRA"! Версията е "One man" - едно голямо шаранджийско легло и оборудване или две легла с по-компактни размери и ограничено количество багаж!  Конструкцията е от три подсилени алуминиеви рейки разположени по ширина и нова централна аеронова рейка по цялата дължина на палатката! В пакета е вк..

Quickview

Шаранджийска палатка CarpFocus Two Man Bivvy Twin-Skin

(0)
436.00лв.

Нов модел шаранджийска палатка за риболов от CarpFocus - Two Man Bivvy Twin-skinПалатката е изключително лека и се сглобява за броени минути от един човек. Удобна, лесна за разгъване с двуслойна конструкция, комплект със зимно покривало, PVC дъно, колчета, TWO MAN VERSION! Разполага със система от 3 ребра - 3Ribs Steel Bivvy System.Водонепроницаемо..

Quickview

Шаранджийска палатка Starbaits Bivie Two Man

(0)
0.00лв.

Палатка за двама души с много здрава конструкция, модел 2017г. Пълен пакет с дъно, комарници,PVC прозорец на вратата и зимно покривало. Изработена е от здрав 210 дениера полиестер с 19 мм алуминиеви рейки, 2 комарника в задната част на основното помещение и 10 000 мм воден стълб. Спецификации: - Здрав 210D полиестер - 10 000 воден стълб - 19 мм..

Quickview

Шаранджийска палатка Starbaits Partner Bivie

(0)
0.00лв.

Проектирана със същия ангажимент за качество, както цялата гама, моделът " Partner " е оборудван с усъвършенствано платно и рамка. Палатката е с козирка, която ще ви предпази по време на дъжд или слънце. Чрез използване на покривалото ще остане предверие, в което да съхранявате вашето оборудва (въдици, стръв, ботуши, дрехи..) или за улесняване на п..

Quickview

Шаранджийска палатка с покривало Starbaits QG Luxe Pack

(0)
0.00лв.

Разработена е с особено внимание към всички детайли за да ви даде максимален комфорт при употреба. Палатката е снабдена с комарници с капаци, рамката е алуминиева 19 мм. Което я прави отлично устойчива при вятър независимо от нейния размер. Палатката предлага изключително полезно вътрешно пространство. Тя е идеалния партньор за вашия риболов. Шево..

Показва 1 до 12 от 12 (1 страници)