Grid View:
Quickview

Двоен помощен крак за шаранджийско легло CarpFocus

(0)
26.10лв.

Допълнителен двоен крак за шарнджийско легло. С негова помощ се подобрява значително стабилността на леглото и улеснява нивелацията при поставяне на неравен терен благодарение на двата телскопични крака. Лапите, с които са оборудвани предотвратяват потъването в мека почва дори и при по-тежки хора.Материал:СтоманенВисочина:От 30 до 40 смДиаметър на ..

Quickview

Допълнителен крак за шаранджийско легло CarpFocus

(0)
16.00лв.

Допълнителен крак за шаранджийско легло. Изработен от алуминий, разтяга се до необходимата височина лесно, стабилна пластмасова пета. Става на всички видове легла. Спрете с вашите притиснения до тук Carp focus мисли за вас...

Quickview

Легло Carp Focus Luxe Bed Large

(0)
0.00лв.

Нов модел шаранджийско легло за риболов на CarpFocus Carp Focus - Luxe Bed Large! Carp Focus - Luxe Bed Large с шест крака, изключителен дизайн и комфорт,създаден за да пасне идеално на тялото. Наличие на добре подплатена облегалка за глава, осигуряваща перфектен комфорт. Оборудвано е с шест телескопични крака, които се регулират независимо един о..

Quickview

Люлка за шаран CarpFocus CRADLE

(0)
119.50лв.

Люлка за шаран CarpFocus CRADLEШаранджийската люлка представлява аксесоар за спортни риболовци, които полагат усилия и грижи да запазят и предпазят живота на рибите които улавят. Изработена е от здрав материал, който не абсорбира вода, с цел предпазване от напояване водещо до неприятни миризми.Височинана матрака (25см.) ; на краката (40см.)Дължина1..

Quickview

Органайзер за принадлежности CarpFocus

(0)
19.40лв.

Органайзер за принадлежности от Carp Focus. Оборудван е с два, различни по големина джобове с цип, мек неопренов калъф за очила, две отворени джобчета за телефони и мрежест такъв, в който може да се постави шише с вода.Брой джобове: 6 различни отделенияРазмер: 36 х 24 см..

Quickview

Помощна маса за стол или легло CarpFocus 020

(0)
28.50лв.

Удобна помощна маса, която можете да фиксирате на стол или легло.Размери25х28см...

Quickview

Шаранджийско легло Carp Focus Boss

(0)
225.00лв.

Височинаот 30см. до 42см.Дължина197 см.Материал на рамкатастоманаТранспортен размер85 х 78 х 18см.Тегло на леглото7.3 кг.Ширина78 см.Производител: CarpFocus..

Quickview

Шаранджийско легло Carp Focus Imperial Pack + матрак,възглавница и спален чувал

(0)
490.00лв.

Шаранджийско легло CarpFocus Imperial Pack модел 2018г.В стремежа си да се придържа близо до световните лидери в производството на продукти за модерен шаранджийски риболов CARP FOCUS ВИ представя новата система за бивакуване, а именно Carp Focus "Imperial Pack". Тази шаранджийска спална система е разработена за покриване на нуждите на риболовците п..

Quickview

Шаранджийско легло Carp Focus Smart

(0)
159.00лв.

Текстилната обшивка е от изцяло нов материал, който не позволява запарване, като в долният край е обшито с PVC материал, много лесен за почистване след риболовните излети. Оборудвано е с шест телескопични крака и изцяло нова система за разтягане. Това е едно от най-евтините легла, които се предлагат на пазара. С него ще ви бъде доста удобно през но..

Quickview

Шаранджийско легло Carp Focus Ultra

(0)
179.90лв.

Височинаот 30см. до 42см.Дължина208см.Материал на рамкатастоманаТранспортен размер90 х 85 х 19см.Тегло на леглото9.6 кг.Ширина83 см.Производител: CarpFocus..

Quickview

Шаранджийско легло Starbaits Camou Bivie Bed

(0)
339.00лв.

Шаранджийско легло Starbaits Camou Bivie Bed- Легло в камуфлажен цвят заимстван от английската армия.- Алуминиева рамка в цвят Khaki.- 8 напълно регулиращи се крака със система против хлъзгане.- Бърз и надежден механизъм за сгъване + презрамки и клипсове.- Висококачествен матрак с мемори пяна за по-голям комфорт.- Дебелина на матрака: 8см- Регулира..

Quickview

Шаранджийско легло с одеало Carp Focus Mirage

(0)
279.00лв.

Нова система за шаранджийски риболов от CARP FOCUS, включваща легло и одеало. Рамката е олекотена, изработена от алуминий с фино прахово покритие. Основата на матрака е прикрепена към металната конструкция посредством цяло парче от плат и ластици в горния и долния край. Това го прави изключително удобно, тъй като намалява потъването до минимум. Деб..

Показва 1 до 12 от 12 (1 страници)