Grid View:
Quickview

Двоен помощен крак за шаранджийско легло CarpFocus

(0)
26.10лв.

Допълнителен двоен крак за шарнджийско легло. С негова помощ се подобрява значително стабилността на леглото и улеснява нивелацията при поставяне на неравен терен благодарение на двата телскопични крака. Лапите, с които са оборудвани предотвратяват потъването в мека почва дори и при по-тежки хора.Материал:СтоманенВисочина:От 30 до 40 смДиаметър на ..

Quickview

Допълнителен крак за шаранджийско легло CarpFocus

(0)
16.00лв.

Допълнителен крак за шаранджийско легло. Изработен от алуминий, разтяга се до необходимата височина лесно, стабилна пластмасова пета. Става на всички видове легла. Спрете с вашите притиснения до тук Carp focus мисли за вас...

Quickview

Колчета за палатка Carp Focus

(0)
20.00лв.

Комплект допълнителни укрепващи колчета за палатка или навес. Изработени от здрава стомана, със удобна глава която ще ви помогне да ги забиете дори във най- твърдите повърхности. На изключителна цена. - брой: 10 бр. - дължина: 20 см...

Quickview

Къмпинг лампа Starbaits Expert Clip Lamp

(0)
17.60лв.

EXPERT CLIP LAMP къмпинг лампа Светлината за рибаря през ноща е от съществено значение. Лампа с клипс не е просто лампа, тя е проектирана така че да отговори на нуждите на рибарите. Тази лампа е оборудвана с три светодиода, които са голямото предимство за тази система за осветление. Съотношението осветление / консумация на енергия е много..

Quickview

Органайзер за принадлежности CarpFocus

(0)
19.40лв.

Органайзер за принадлежности от Carp Focus. Оборудван е с два, различни по големина джобове с цип, мек неопренов калъф за очила, две отворени джобчета за телефони и мрежест такъв, в който може да се постави шише с вода.Брой джобове: 6 различни отделенияРазмер: 36 х 24 см..

Quickview

Помощна маса за стол или легло CarpFocus 020

(0)
28.50лв.

Удобна помощна маса, която можете да фиксирате на стол или легло.Размери25х28см...

Показва 1 до 6 от 6 (1 страници)