Grid View:
Quickview

Калмарети OWNER серия DRAW 4 EXP

(0)
0.00лв.

Както всички продукти на OWNER и тези изкуствени примамки се отличават с качествена изработка. Текстилен външен слой с триизмерна цветова украска и преливащи цветове. С тази комбинация се постига максимално близка имитация на истинската малка рибка във водата и отразената светлина от нейните люспи. Можете да погледнете цветовете в допълнителната сн..

Quickview

Калмариери Owner Squid Lures 35гр

(0)
0.00лв.

Светещи калмариери от Owner -LS.- Иридисцентно тяло с перлени отблясъци, които съдържат прозрачни пигменти, положени под формата на тънък слой.- Очите са изцяло изработени от перли, доказали се в привличането на калмари.- Проектирани така, че излишните завъртания да се сведат до минимум, за да се ограничат заплитанията.Грамаж35грЦветовеUV,GLOW- нал..

Quickview

Калмариери Owner Squid Lures 55гр

(0)
0.00лв.

Светещи калмариери от Owner -LS.- Иридисцентно тяло с перлени отблясъци, които съдържат прозрачни пигменти, положени под формата на тънък слой.- Очите са изцяло изработени от перли, доказали се в привличането на калмари.- Проектирани така, че излишните завъртания да се сведат до минимум, за да се ограничат заплитанията.Грамаж55грЦветовеUV,GLOW- нал..

Quickview

Монтаж с метален повод за калмари Owner Squid Jig

(0)
9.80лв.

Комплект от два готови монтажа за риболов на калмари. Изработен е от твърдо метално рамо и мека медна жица, която се увива около стръвта и предотвратява нейното лесно сваляне от куките.Дължина на повода14смБр. в пакет2брOwner, Japan..

Показва 1 до 4 от 4 (1 страници)