Grid View:
Quickview

Layerz Kelp and Spirulina Stick mix

(0)
17.20лв.

Layerz Method and Stick mix микс Kelp and Spirulina Stick mix..

Quickview

Layerz Kelp and Spirulina протеинови топчета

(0)
0.00лв.

Протеинови топчета Layerz - 100% НАТУРАЛНИ СЪСТАВКИ !!! Казано по-просто, а Layerz са протеинови топчета със силно хранителни съставки, както подсказва самото име. Съставките са  червейче или водорасли и спирулина, създаващи  външно покритие, направено директно от една и съща основна съставка, която ще се разпадне в продължение на няколко м..

Quickview

Layerz Kelp and Spirulina топчета за стръв

(0)
0.00лв.

Layerz Coated Hookbaits Totally  топчета за стръв - 100% НАТУРАЛНИ СЪСТАВКИ !!! Изборът на топчетата за стръв може да бъде екстремно лично предпочитание за всеки риболовец. Заради това Layerz  са увеличили обхвата от продукти, създавайки серия от топчета за стръв, за да могат да отговорят на различните  нужди на риболовците. Всяка опаковка от..

Quickview
Quickview

Layerz Totally Bloodworm протеинови топчета

(0)
0.00лв.

Layerz-протеинови топчета - 100% НАТУРАЛНИ СЪСТАВКИ !!! Казано по-просто, а Layerz са протеинови топчета със силно хранителни съставки, както подсказва самото име. Съставките са  червейче или водорасли и спирулина, създаващи  външно покритие, направено директно от една и съща основна съставка, която ще се разпадне в продължение на няколко м..

Quickview

Layerz Totally Bloodworm топчета за стръв

(0)
0.00лв.

Layerz Coated Hookbaits Totally  топчета за стръв  - 100% НАТУРАЛНИ СЪСТАВКИ !!! Изборът на топчетата за стръв може да бъде екстремно лично предпочитание за всеки риболовец. Заради това Layerz  са увеличили обхвата от продукти, създавайки серия от топчета за стръв, за да могат да отговорят на различните  нужди на риболовците. Всяка опаковка о..

Quickview

Zig Rig Mix от StarBaits Milky Explosion

(0)
47.00лв.

МОДЕЛ: 59406МоделZig Rig / МлеченРазфасовка5.00 кг...

Quickview

Двуцветни плуващи топчета без аромат StarBaits Fluoro-Lites

(0)
21.70лв.

Основната концепция на този продукт се крие в това, че тези плуващи топчета са без аромат и могат да бъдат ароматизирани с какъвто и да е дип. Към всяка кутия има прибавени безплатни стопери за топчета. Двуцветни плуващи топчета без аромат StarBaits Fluoro-LitesРазмер14ммЦвятФлуоресцентно Жълто/ ОранжевоРазфасовка60грПроизводител StarBaits, France..

Quickview

Двуцветни плуващи топчета без аромат StarBaits Fluoro-Lites

(0)
21.70лв.

Основната концепция на този продукт се крие в това, че тези плуващи топчета са без аромат и могат да бъдат ароматизирани с какъвто и да е дип. Към всяка кутия има прибавени безплатни стопери за топчета. Двуцветни плуващи топчета без аромат StarBaits Fluoro-LitesРазмер14ммЦвятФлуоресцентно Жълто/ ЛилавоРазфасовка60грПроизводител StarBaits, France..

Quickview

Плуващи дъмбели без аромат Starbaits Fluoro Lites

(0)
19.50лв.

Starbaits fluoro-lites плуващи дъмбели . Основната концепция на този продукт се крие в това, че тези плуващи дъмбели са без аромат и могат да бъдат ароматизирани с какъвто и да е дип . Към всяка кутия има прибавени безплатни стопери за топчета . Разфасовка: 60 грРазмер: 14 ммЦвят: Fluoro Pink/ Флуоресецентно розово..

Quickview

Плуващи дъмбели без аромат Starbaits Fluoro Lites

(0)
19.50лв.

Starbaits fluoro-lites плуващи дъмбели . Основната концепция на този продукт се крие в това, че тези плуващи дъмбели са без аромат и могат да бъдат ароматизирани с какъвто и да е дип . Към всяка кутия има прибавени безплатни стопери за топчета . Разфасовка: 60 грРазмер: 14 ммЦвят: Fluoro Orange/ Флуоресецентно оранжево..

Quickview

Плуващи дъмбели без аромат Starbaits Fluoro Lites

(0)
19.50лв.

Starbaits fluoro-lites плуващи дъмбели . Основната концепция на този продукт се крие в това, че тези плуващи дъмбели са без аромат и могат да бъдат ароматизирани с какъвто и да е дип . Към всяка кутия има прибавени безплатни стопери за топчета . Разфасовка: 60 грРазмер: 14 ммЦвят: Fluoro Yellow/ Флуоресецентно жълто ..

Quickview
Quickview
Quickview

Плуващи топчета Layerz Kelp and Spirulina pop up

(0)
0.00лв.

Серията Layerz увеличава все повече обхвата на продуктите и създаде плуващи топчета за стръв Kelp and Spirulina pop up, като по този начин фирмата отговаря на различните нужди на риболовците. Интересното при плуващите топчета е че вътрешността има различни цветове. След разпадане на външната обвивка която е еднаква за серията Spirulina отвътре се..

Показва 1 до 15 от 78 (6 страници)