Grid View:
Quickview

Pellets Club Риба - зелени

(0)
0.00лв.

Зелени пелети с аромат на риба. Предлагат се в пакети по 1kg...

Quickview

Pellets Club Риба - черни

(0)
0.00лв.

Тъмно кафяви (почти черни) пелети с аромат на риба. Предлагат се в пакети по 1kg...

Quickview

Pellets Club Скопекс

(0)
0.00лв.

Жълти пелети с аромат на скопекс. Предлагат се в пакети по 1kg...

Quickview

Pellets Club Ягода

(0)
0.00лв.

Червени пелети с аромат на ягода. Предлагат се в пакети по 1kg...

Quickview

Sensas Light Carp Pellets

(0)
9.90лв.

Дали рибата е способна да види цветове по същия начин, както човешкото око е една тема, която много рибари все още дискутират. Така или иначе, е общоприето, рибата най-малко може да определи нюансите на сивото и полярните противоположности на черно и бяло.  Това е една от причините, поради която белите примамки изведнъж станаха на мода в средите н..

Quickview

Пелети Sensas Gardons/ Червеноперки 4мм

(0)
10.10лв.

Тези пелети са разработени специално за привличане на най-едрите бабушки и червеноперки. *Диаметър: 4мм *Разфасовка:700гр..

Quickview

Пелети Sensas IM 7 Amino Red

(0)
0.00лв.

Пелети Sensas IM 7 Amino RedПелети Sensas от серията IM 7 - Amino Red, по дизайн от Starbaits.IM 7 е серия в баланс между силна атракция и висококачествени хранителни източници, които създават много високо ниво на интензитет и агресия в рибите.Бързо разградимите частици на тази серия излъчват силни и положителни хранителни сигнали, които окуражават..

Quickview

Пелети Sensas IM 7 Green Garlic Betaine

(0)
0.00лв.

Пелети Sensas от серията IM 7 - Green Garlic Betaine, по дизайн от Starbaits.IM 7 е серия в баланс между силна атракция и висококачествени хранителни източници, които създават много високо ниво на интензитет и агресия в рибите.Бързо разградимите частици на тази серия излъчват силни и положителни хранителни сигнали, които окуражават рибите при търсе..

Quickview

Пелети Sensas IM 7 Natural Fishmeal

(0)
0.00лв.

Пелети Sensas от серията IM 7 - Natural Fishmeal, по дизайн от Starbaits.IM 7 е серия в баланс между силна атракция и висококачествени хранителни източници, които създават много високо ниво на интензитет и агресия в рибите.Бързо разградимите частици на тази серия излъчват силни и положителни хранителни сигнали, които окуражават рибите при търсенето..

Quickview

Пелети Sensas Match Carp Fishmeal

(0)
0.00лв.

Имат ниска хранителна стойност, въпреки че съдържат масла. Разфасовка: 0.900kg..

Quickview

Пелети Starbaits Performance Concept GLMarine

(0)
12.30лв.

Пелети GLMarine 6 mm. Съставят се от съчетанието на рибни аромати, мая и черен дроб примесени с екстракт от така наречената зелена мида. Индексът на разграждане във вода на тази серия е изключително висок, което допринася за силна концентрация в избрания периметър. Съставките използвани за направата на този продукт са 100 % натурални. За по-добри р..

Quickview

Пелети Starbaits Performance Concept Hot Demon

(0)
12.30лв.

Пелети Hot Demon 6mm. Разфасовка: 700гр. ..

Quickview

Пелети Starbaits Performance Concept IF1

(0)
12.30лв.

Пелети Starbaits от концепцията IF 1Разфасовка - 800гр.Размер - 6мм...

Quickview

Пелети Starbaits Performance Concept RS1

(0)
12.30лв.

Тези пелети от ново поколоение са доказали своята ефективност при разнообразни ситуации."RS1" е роден от асоциирането на двете най-известните съставки във Вселената за риболов на шаран риболов: Robin Red и crayfish от Starbaits. Тяхната комбинация от атрактивни съединения с някои допълнителни съставки ги прави истинска бомба за големи риби! Резулта..

Quickview

Пелети Starbaits Performance Concept Signal

(0)
12.30лв.

Dip Attractor от новата серия шаранджийски топчета - "SIGNAL"! Този дип атрактор е направен изцяло от активни естествени съставки - амино киселини, естествени мазнини, както и техните особености като отлична разтворимост, естествен източник и идентификация от рибата. Разпространява се около примамката и я прави лесно откриваема за рибата. Може..

Показва 1 до 15 от 28 (2 страници)