Grid View:
Quickview

Mondial Универсална 5кг

(0)
14.50лв.

 Нова захранка, разработена за риболов в затворени водоеми, даваща отлични резултати.Притежава богато хранително съдържание, различни видове растителни семена, които са смлени в различни големини, цветни частици и приятен светло-кафяв цвят. Произвежда с в опаковки от 5кг, достаъчно количество за един сполучлив риболовен излет за всеки риболовец.  ..

Quickview

Record 515

(0)
0.00лв.

Класическа захранка за риболов на уклей. Прави дълготраен оцветен облак. Разфасовка: 0.800kg..

Quickview

Sensas 3000 Ready Carpes

(0)
12.50лв.

Захранката Sensas 3000 Carp от серията Ready специално увлажнена предварително и готова за риболов .Разработена и приготвена от френски технолози и състезатели,чиито опит и умения са доказани в създаването и употребата на най-качествените захранки . ..

Quickview

Sensas 3000 Ready Etang

(0)
12.50лв.

Захранката Sensas 3000 Etang от серията Ready специално увлажнена предварително и готова за риболов .Разработена и приготвена от френски технолози и състезатели,чиито опит и умения са доказани в създаването и употребата на най-качествените захранки . ..

Quickview

Sensas 3000 Ready Gardons

(0)
12.50лв.

Захранката Sensas 3000 Roach от серията Ready специално увлажнена предварително и готова за риболов . Разработена и приготвена от френски технолози и състезатели, чиито опит и умения са доказани в създаването и употребата на най-качествените захранки . ..

Quickview

Sensas Crazy Bait - Gold

(0)
15.70лв.

Захранка Sensas Gold от серията Crazy Bait. Захранката е смес от висококачествени пелети,рибно брашно и стимуланти, водещи до феноменални резултати в улова на шаран . Sensas Crazy Bait Gold се откроява с единственият по рода си ''double fish flavour''(подсилен вкус), най-богатият и най-силен атрактор произведен до сега ...

Quickview

Sensas Crazy Bait - IM5 STIMULANT GREEN BETAINE

(0)
13.00лв.

Захранка Sensas Crazy Bait - IM5 Stimulant Green Betaine . Захранка целяща да създаде брилянтен и неустоим облак за метод фидер. При смесване с Crazy Bait Gold се получава перфектен микс. ..

Quickview

Sensas Crazy Bait - Monster Carp

(0)
15.70лв.

Захранка Sensas Monster Carp от серията Crazy Bait. Захранката е смес от висококачествени пелети,рибно брашно и стимуланти,водещи до феноменални резултати в улова на шаран. Sensas Crazy Bait Monster Carp е специално разработена за по-големите екземпляри, като захранката е съставена основно от по-едри частици за да се отсеят дребните риби . ..

Quickview

Sensas Crazy Bait - Pellet Power Halibut

(0)
12.50лв.

Захранка Sensas Pellet Power Halibut от серията Crazy Bait . Захранката е смес от висококачествени пелети,рибно брашно и стимуланти,водещи до феноменални резултати в улова на шаран . ..

Quickview

Sensas Crazy Bait - Sweet Strawberry

(0)
13.60лв.

Захранка Sensas Sweet Strawberry (сладка ягода)  от серията Crazy Bait . Захранката е смес от висококачествени пелети,рибно брашно и стимуланти, водещи до феноменални резултати в улова на шаран. Sensas Crazy Bait Sweet Strawberry е особено ефективна през лятото,когато рибата търси по-сладки аромати. Може да бъде миксирана със сладка царевица . ..

Quickview

Sensas Crazy Bait Black with Musslel and Squid

(0)
13.60лв.

Захранка Sensas Black от серията Crazy Bait. Захранката е смес от висококачествени пелети,рибно брашно и стимуланти, водещи до феноменални резултати в улова на шаран. Sensas Crazy Bait Black се откроява с тъмният си цвят, целящ да предизвика най-големите и най-опитните риби да се хранят без страх. Ароматите на мида и калмар също допринасят за ефект..

Quickview

Sensas Crazy Bait Green Gold

(0)
15.70лв.

 Захранка Sensas Green Gold от серията Crazy Bait. ..

Quickview

SENSAS CRAZY BAIT SHRIMP AND FISHMEAL

(0)
13.60лв.

Захранка Sensas Shrimp (скарида) and Fishmeal (рибно брашно) от серията Crazy Bait. ..

Quickview

Sensas Jaune Litou Liant

(0)
6.90лв.

Sensas Jaune Litou Liant.Добавка, която подсилва и оцветява допълнително вашата захранка.Разфасовка1кг.Процентуално съотношение към 1кг захранка10%ЦвятЖълтПроизводител: Sensas, France...

Quickview

Sensas Litou Extra

(0)
4.80лв.

Sensas Litou Extra.Добавка, която подсилва и оцветява допълнително вашата захранка.Разфасовка0.200кгПроцентуално съотношение към 1кг захранка10%Производител: Sensas, France...

Показва 1 до 15 от 136 (10 страници)