Grid View:
Quickview

Мач Drennan Acolyte Compact Plus 3,90 на 2 части

(0)
472.00лв.

Дължината 13,9 м е подходяща за голямо разнообразие от местаИзключително тънък, лек и перфектно балансиран плаващ прът с резерви на мощностПатентованият дизайн позволява пръчката да се опакова в две секции с еднаква дължина плюс къса винтова дръжкаИдеален за сглобяване или опаковане в секундиНай-добре съвпада с макари от 4lb до 6lb + (1,8 кг до 3 к..

Quickview

Мач Drennan Acolyte Plus 3,90 м.

(0)
439.00лв.

Проектиран съвместно с петкратния световен шампион Алън СкотторнЛеко ускорени версии на вече популярните пръчки Acolyte UltraИзключително тънък!Удивително лекТрадиционна конструкция от три частиЦели SiC водачи навсякъдеПълна коркова дръжка Държач Fuji DPSЗадържащ пръстен за кукатаТежи само 150 грамаИдеален за използването на по-големи ваглери, слай..

Quickview
Quickview

Мач Drennan Matchpro Float

(0)
0.00лв.

Тази мачова пръчка притежава перфектен баланс и бърза върхова акция. Позволява отличен контрол върху линията и ваглера при риболов, като вибрациите в средната и задната част на пръчката при замятане или засичане са сведени до минимум...

Quickview

Мач Drennan Red Range Float 3.9м

(0)
149.90лв.

Характеристики:Дължина - 3,96м (13ft)Секции - 3брТегло - 190грБрой водачи - 14брПолу-параболична акцияЛек и чувствителен връхСупер точен при замятанеЛека карбонова бланкаДобре балансирана карбонова бланкаМакародържач с горна резбаДръжка от корк и EVA..

Quickview

Мач Focus Carp Match

(0)
0.00лв.

Това е мачова пръчка конструирана по специална технология, допринасяща за добрия строй и мощ за борба и улов на големи риби. Направена е от High Resistant карбон, водачи SIC и дръжка в комбинация от корк и хиперлон...

Quickview

Мач Focus G-Force Match

(0)
0.00лв.

Това е нов модел мачова пръчка G - Forse Match на “Focus”. G - Forse Match e rp,d/fjekd fj Super High Modulus Carbon from " Toray - Japan " и е конструирана по специална технология, допринасяща за добрия строй и мощ за борба и улов на големи риби. Дръжката е изработена от два вида естествен корк. G – Forse няма да ви подведе при борбата с трофейнит..

Quickview

Мач Focus Gryphon Match

(0)
82.40лв.

Мачова пръчка със добър строй и голяма мощ за да можете да се справите при улов и на най-големите риби. Красив и стилен дизаин дръжката е изработена изцяло от корк с високо качество. Дължина - 4,20 м Акция -  до 25 грама Секция - 3 Производител Focus..

Quickview

Мач Focus Legacy Match

(0)
179.90лв.

Мачова пръчка от много висок клас,удоволетворяваща изискванията и на професионални риболовни състезатели!  Акция: 5-25грДължина: 4.20мСекции: 3Тегло:Брой водачи: 15Транспортна дължина:                     ..

Quickview

Мач Garbolino Challenger M

(0)
0.00лв.

Мач от Garbolino - Challgender M. ..

Quickview
Quickview
Quickview

Мач Garbolino Super G Match D. Guessard

(0)
0.00лв.

Върхов модел мачове с ниска акция . Специално разработен за фин риболов с леки ваглери и слайдери. Особено подходящ за състезателен риболов на платики и бабушки. Конструиран е от MI-HM карбон Kоркова дръжка Fuji макародържач...

Quickview

Мач Garbolino Super Rocket Match

(0)
0.00лв.

Перфектна въдица с висококачествена бланка и чудесно съотношение цена-качество. 3-секционна пръчка, изработена от HR / IM въглеродни слоеве. Това е мач с голяма гъвкавост, достатъчно мощен и силен, за да се използва в голям брой ситуации.• Коркова дръжка EVA• Повишени пръстени• Плътно покритие..

Quickview
Показва 1 до 15 от 25 (2 страници)