Grid View:
Quickview

Болонеза Focus Cresta Bolo

(0)
0.00лв.

Болонезе на "FOCUS"  - Cresta Bolo е изработена от Super High Modulus Carbon. Притежава стегнат строй, върхова акция, отличен баланс и усещане в ръката на всеки риболовец. Предлага се само в една дължина, подходяща е за риболов в реки и затворени водоеми. Цната е без конкуренция за болонезе от високия клас. Характеристики : Акция:10-30gr. Брой вода..

Quickview

Болонеза Focus Gelato Bolo

(0)
0.00лв.

Нов модел болонезр на "FOCUS" , изработено от високо-модулен карбон. Притежава стегнат строй, върхова акция, отличен баланс и усещане в ръката на всеки риболовец. Предлага се в 2 дължини, подходяща е за риболов в реки и затворени водоеми.  Въдиците тип болонезе се използват за риболов  на по-голяма дълбочина и неподвижна плувка. Размера на въдиците..

Quickview

Болонеза Focus Maniac Bolo

(0)
89.60лв.

Болонезе FOCUS "MANIAC BOLO"! Дължина: 6.00м Грамаж: 330гр. Секции: 6 Транспортна дължина: 1.36м  Въдиците тип болонезе се използват за риболов  на по-голяма дълбочина и неподвижна плувка. Размера на въдиците е от три метра до осем метра. Най- често транспортната дължина на болонезето е един метър. При риболов на река и голяма дистанция са единст..

Quickview

Болонеза Focus Manta Bolo

(0)
0.00лв.

Манта болонезе е изработена от високо модулен карбон. Този карбон осигурява голяма гъвкавост, лекота и здравина. При работа със боленеза Манта ще усетите голямата и чуствителност. Пръчката е изработена със красив дизайн здрав макародържач, дръжката е ергономична със специално покритие което не позволява приплъзване на ръката по време на риболов. С ..

Quickview

Болонеза Focus Muscle Bolo

(0)
0.00лв.

Риболовна въдица болонезе Muscle Bolo.  Въдиците тип болонезе се използват за риболов  на по-голяма дълбочина и неподвижна плувка. Размера на въдиците е от три метра до осем метра. Най- често транспортната дължина на болонезето е един метър. При риболов на река и голяма дистанция са единствен избор. С въдици тип болонезе имате пълен контрол над лин..

Quickview

Болонеза Focus Primera Bolo

(0)
0.00лв.

  Болонезе на "FOCUS", модел "PRIMERA BOLO"! Изработена е от високо-модулен( High Modulus Carbon) карбон, притежава стегнат строй и  голяма мощност. Подходяща е за риболов в реки и езера на трофейни екземпляри. Въдиците тип болонезе се използват за риболов  на по-голяма дълбочина и неподвижна плувка. Размера на въдиците е от три метра до осем метра..

Quickview

Болонеза Sensas Titan Competition Bolo

(0)
0.00лв.

Модел от висок клас 100% карбон. Тънък, лек и мощен, този модел трябва да привлече вниманието ви. Много удобна дръжка. Производител: Sensas..

Показва 1 до 7 от 7 (1 страници)